Autistakent lehet boldog az ember ebben a világban? Vagy csak azért születtem meg vegigszenvedjem az életem?
Társas kapcsolatokra képtelen vagyok egyedül viszont már kimeritettem az élet lehetőségeim minden olyan unalmas és egyhangú.
Antidepreszanst is szedek de atol se jobb alkohol segít de az csak kabulat.
Alapvetően az a baj hogy nincs semmi olyan cél ami motiválna,nem is érzek semmit csak ezt a hideg ürességet .
Hihetetlen sokat fejlődtem május óta azóta van diagnozisom és tudom mitől szenvedtem mitől nem jutottam előre 27 évig .
Azóta sokkal jobban érzem magam a családom is elfogadóbb velem és a legújabb hogy elkezdtem lefogyni is mert amúgy már drasztikus szintet ért el a testsulyom 129kg lettem azért mert elég rendesen pialtam és kajáltam is mert csak azt éreztem hogy valamitol szenvedek egész életemben így ez vigasztalt.
De most fordult a kocka már tudom mi a bajom feldolgoztam utána néztem és hihetetlen erőt érzek magamban mégcsak 2 hete tart a szigorú alkohol mentes és minimális kalorias dietam de már leadtam 7 kilót és már most energikusabb vagyok pedig csak most kezdtem .
Úgy érzem bármire képes vagyok csak azt nem értem az miatt forrong bennem a düh! az oktatási és egészségügyi rendszerünk ellen hogy rengeteg probléma volt velem kiskoromban is vittek nevelési tanacsadoba 3 szor is anyámék sejtettek valamit. de ezzek az emberek a nevelési tanacsadoban elmulasztották a munkájukat! Ami miatt én 27 évig szenvedtem mire végül eljutottam arra a szintre hogy magam válaszoljam meg ezt.
A mocskos hanyagsaguk vagy tudatlansaguk miatt jutott válságba az életem és majdnem öngyilkos is lettem pedig csak annyi lett volna a dolguk hogy kivizsgalnak normálisan .
Fiú 186 cm vagyok de így is sok a 129 kg minimum 110 kg le akarok fogyni aztán talán 100 de még nem biztos.
Most nagyon úgy érzem hogy jó az irány és igen hülyeség ilyen nagyvilagmegvalto célokban gondolkodni
Sok kisebb cél kell pl nyáron végig jártam Pesten a híres muzeumokat furdoket mert magyar vagyok de vidéki és Pestet se ismertem normálisan eddig pedig isszonyat sok jó hely van ott és csak 60 km.
És itt nem alók meg kíváncsi vagyok milyen máshol külföld is érdekel lehet majd kiutazóm először a szomszédos országokba aztán talán távolabb is hajt a kivancsisag .
27 évnyi sötétség után hirtelen minden más olyan mintha felébredtem volna vagy eluztem volna magamból egy démont.az idei év nagyon megváltoztatott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!