Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen gyakran szoktál sírni?

Milyen gyakran szoktál sírni?

Figyelt kérdés

2024. máj. 22. 20:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#10 Ez nagyon szomorú. Sajnálom!

Én nagyon gyakran sírok. Nálam a feszültség levezetésének leghatékonybb módja. Újabban pedig elég feszült vagyok :)

2024. jún. 12. 07:29
 12/14 anonim ***** válasza:

Azok akik azt írták, hogy nagyon ritkán, leírnátok, hogy hogyan bírjátok ki? Egyáltalán nincs is sírhatnék érzés bennetek évekig, vagy van, csak elfogjtjátok magatokban?

Nálam ez változó, van amikor elfojtom magamban, van amikor hagyom, hadd jöjjön.

De megfigyeltem, hogy azért minden hónapban előfordul minimum egyszer a sírás.

2024. jún. 26. 00:17
 13/14 anonim ***** válasza:

#12:

Azok közé tartozom, akik azt írták, nagyon ritkán sírnak. '21-ben mentálisan megterhelő évem volt (a vírus és lezárások "csak" sokadik tényezők voltak), illetve valamelyest az azt következő évben is. Akkoriban nagyon lelkis voltam, így fokozatosan megviselt minden. Voltak ott erősebb dolgok is, de olyanok is akadtak, amiket az akkori állapotomból kifolyólag fel is nagyítva éltem meg.

Az az időszak, szerencsére, lezárult, de utána azt kezdtem magamon észrevenni, hogy az ingerküszöböm is változott, és már csak tényleg akkor jön a sírás/sírhatnék, amikor masszív dolog történik, és/vagy mentálisan leterhelt vagyok egy ideje.

Mondhatni kitolódott a küszöb, ami felett érzem, hogy most kellene egy kiadós sírás.

(#9 voltam)

2024. jún. 26. 11:19
 14/14 anonim ***** válasza:

13

Értem, köszönöm a választ. 2021 nekem is nehéz év volt különböző okokból.

2024. jún. 26. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!