Beteges az aki magában dühöng az autójában vezetés közben ilyenek miatt? Néha magában kiabál is amikor nagyon dühös lesz
Figyelt kérdés
Ilyen dolgok miatt ha valaki indokolatlanul lassan megy előtte, vagy ha feltorlódik előtte egy autósor a főúton egy lassú jármű mögött2024. máj. 19. 18:22
1/8 anonim válasza:
Hát nem normális dolog az biztos. Az ilyennek komoly indulat, stressz problémákkal küzdenek.
2/8 anonim válasza:
Régen én azt gondoltam nem normálisak, aztán egy munkából kifolyólag autóval kellett dolgoznom. Teljesen máshogy hat rád ha szorít az idő és emiatt a megélhetésed a tét.
Mióta nem kocsival dolgozom nincs ilyen.
3/8 anonim válasza:
És szerintem az a nem normális mikor a telefonja miatt feltart mindenkit.
4/8 anonim válasza:
Nem. Mert elég sokszor indokolatlanul lassan megy némelyik autós vagy, mert elvonják a figyelmét vagy mert nem tud vezetni, de azért jogsit kapott...
5/8 anonim válasza:
Szerintem nem beteges. Főleg, ha amúgy rendesen, időben elindult az illető, de kifog egy ilyen helyzetet, ami miatt késik valahonnan, ahová fontos lett volna időben odaérnie, vagy emiatt nem tudja kellően jól végezni a munkáját (pl. futár esetében).
6/8 anonim válasza:
Én egyszer emlekszem egy ilyen emberre még sok-sok éve. Tanulóvezető valami bakit csinált, nem emlekszem mit, szerintem akkorra még nem is értem oda. Egy pasi leparkolt, kiszállt, elkezdett üvöltözni az oktatóval, hogy milyen xar oktató, ha a tanítványát nem tanítja rendesen vezetni. Aztán visszaszállt a kocsiba, dühösen elindult és a következő pillanatban majdnem elütött engem a járdán. :D
7/8 anonim válasza:
Nem az, hisz a magyarok ilyenek.
8/8 anonim válasza:
7-es!
Ha nem teszel rasszista megjegyzést, nem tudsz aludni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!