Jártatok már úgy hogy online beszéltettek valakivel és azt hittétek rá hogy lány a neme az írásából is kiserült hogy fiú?
No vagyok es mindig fiatalabb pasinak hisznek, vagy ha nonek, akkor valami rusnya ormesternek.
Nem tettetem, de egy mas szemely jon at igy.
#4 érdekes megfigyelni amúgy, hogy mennyire másképp bánnak veled az emberek pusztán a nemed miatt.
Például a férfiak kedvesek ha nőnek gondolnak és gorombábbak ha férfinak. A nők meg nyitottabbak ha nőnek gondolnak, mintsem ha férfinak.
Te ezt tapasztaltad?
4-es vagyok. Nos, velem bunkózni, beszólogatni kezdtek el az itteni férfiak, és mindenféle sztereotípiákat belelátni abba ami oda se volt írva :D De azért ne általánosítsunk, ez csak pár barom volt, 2-3 kérdésnél fordult elő összesen ilyen, és ott se mindenki szóval legyen mondjuk összesen 8-10 ember. Ők kivétel nélkül a beszólogatós, bunkózós vonalat vették elő amikor rájöttek hogy "lány vagyok".
A lány akivel leveleztem ő pedig nyitott volt előtte is, meg utána is hogy kiderült hogy fiú vagyok. Szóval értem amit mondasz kedves 5-ös, de azért akadnak bőven kivételek, nem feltétlen célszerű így általánosítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!