Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ez a kép mit sugall neked?

Ez a kép mit sugall neked?

Figyelt kérdés

[link]

milyen hangulata van? milyen érzést kelt benned? leírod röviden a véleményed?

előre is köszönöm annak, aki megosztja a gondolatát és ha egy keveset is ír róla. Ha leírtátok, én is leírom de először kíváncsi vagyok mások gondolatára😊

2024. máj. 17. 16:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenki válaszát!😊
2024. máj. 17. 17:03
 12/19 anonim ***** válasza:
72%

Az iskolás lány két fiúba szerelmes, nehéz eldöntenie, hogy melyikbe és ezért szomorú, közben visszaemlékszik a velük eltöltött időkre.

Legalábbis ez jön nekem át a szállingózó virágszirmokról.

2024. máj. 17. 20:12
 13/19 A kérdező kommentje:
köszönöm!😇
2024. máj. 17. 22:59
 14/19 A kérdező kommentje:

nagyon színes gondolatok, tetszenek a válaszok köszönöm tényleg hogy ennyien írtatok!

az én véleményem: eléggé erotikus és elragadó hangulata van a képnek, titokzatos, egyfajta izgalmas zavarodottságot érzek benne, ami azt sugallja hogy hamarosan ott történni fog valami nagyon intim dolog.

a másik látószög: nekem amikor ránéztem a képre, először úgy tűnt az a fekete ami a lába mögött van, hogy egy fiúnak a lába az, és neki támaszkodik a lány. A szirmok pedig a vonzalmat és a szerelmet jelképezik. Mindemellett ott van az a két egyenruhás pasi akiknek nyilvánvalóan tetszik a lány. Ebből a szemszögből is szintén olyan érzésem van hogy ott is történni fog valami nagyon intim dolog

2024. máj. 17. 23:06
 15/19 anonim ***** válasza:
14# Jujj kérdező, felizgultál a képre? Kis huncut. :DDDD
2024. máj. 17. 23:09
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
Veszély
2024. máj. 18. 02:20
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem hirtelen az a szitu ugrott be, amikor gyerekként nem szerettem a "most következő" mesét a Cartoon Networkön😅
2024. máj. 18. 05:58
 18/19 anonim ***** válasza:
38%
Nekem erről a képről az jön le, hogy a lány élvezi (lábtartása miatt), hogy egyszerre két fiú/srác teljes figyelme is rajta van.
2024. máj. 18. 19:28
 19/19 anonim ***** válasza:
68%
Egy lány miniszoknyában várakozik az utcasarkon állva a falnak dőlve, keresztbe tett lábakkal. Két úriember odamegy hozzá érdeklődni, tájékozódni. Japán Pretty Woman.
2024. máj. 18. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!