Mit mondanátok ha beszélhetnétek röviden a húsz évvel ezelötti önmagatokkal?
Mindig is imádtam a vörös, szeplős embereket. Szerintem felettébb bájosak :)
32/N
U.I.: Nem kérek privátot senkitől, köszi, puszi xD
Ne rohadjon egész nap a számítógép előtt, menjen rendszeresen sportolni valamit, hogy ne legyen egy nyeszlett girnyó.
Beszéljen a problémáiról a családnak, iskolai zaklatással, szexuális problémákkal kapcsolatban. Ne verje annyit a pöcsét, mert 25 éves korára impotens lesz.
Álljon a sarkára, ha kell kérjen segítséget, hogy ne mindenhol az elnyomott nyámnyila gyerek legyen, mert ez később az élet minden területén vissza fog ütni, egy beszari, teszetosza, aggodalmaskodó, kockázatkerülő felnőtt lesz.
Nagyon jó példa vagyok arra, hogy egy nyomorult gyerekkor tönkre tudja tenni az ember egész életét.
Azt mondanám hogy készülj fel hogy soha senki nem fog dönteni helyetted, ennek fényében jobb lett volna jobban kigondolni az életet meghatározó lépéseim, és nem csak sodródni, mert ezek elég sok haszontalan évet szültek.
Nem fiatalkorban kéne azon aggódni hogy hogy nézünk ki, mert lesznek sokkal rosszabb évek. Csak élvezni kellett volna a fiatalságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!