Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi sok...

Miért van itt ennyi sok rosszindulatú ember ?

Figyelt kérdés

Ha felteszek egy kérdést,már rögtön jön a gúnyűzés,pedig felnőtt,értelmes témakról van szó. Van aki itt éli ki a világát,mert annyira szar az élete,és unalmas ? Nagyon idegesítő, mert ezek 99%ig felnőtt emberek úgy gondolom.

Csak egy egyszerű kérdést akartam kérdezni,de az esetek többségében bántó és sértő válaszokat kaptam. Értelmes válasz meg ugye nem is nagyon jött. Szerintem azért van ez az oldal,Hogy segítsünk másoknak tanácsokkal,véleményekkel. Nem pedig azért,hogy ki szórakozzuk magumkat jó.

máj. 15. 20:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
73%

"sok ember azért jár ide mert szar élete van,vagy pont az elenkezője és jó dolgába nem tud mit csinálni és mivel romlott lelkű ide jönnek gonoszkodni.ennyi"

Ja bocs, mi vagyunk a gonoszok, mert egy illető mindig itt tombolt, láthatóan nem okés fejben valaki. Mondjuk neki, hogy keressen pszichológust, mert sajnos mi nem tudunk segíteni rajta.

Erre elkezd nyilvánosan ÉS privátban vagdalkozni, hogy ő meg akarja ölni magát, és elmehetünk a fenébe, vagy lekrváz a privát üzeneteiben.

De nyilván velünk van a gond, met gonoszkodunk, nem vele, mert összefüggéstelen litániákat ír, majd agresszív.

Kösz, most megvilágosodtam.

máj. 16. 10:40
 12/17 anonim válasza:

aki napi több órát ít írogat annak szánalmas élete lehet,és még megszállott is,és plusz még gonoszkodik,

ne haragudj de egy felnőtt embernek aki normálisan él és van rendes hobbija,munkahelye ,családja,az nem ér rá ide írogatni meg olvasni,

én max heti 1 órát szánok az oldara,de azt is csak akkor mikor találok egy ilyen kretén választ/kérdést

máj. 16. 11:44
 13/17 anonim ***** válasza:

De ki beszél órákról? Egyszerűen az az illető FOLYAMATOSAN itt nyüzsög. Rendszeresen. Én őszintén próbáltam neki segíteni korábban. Már több soron kaptam tőle idegbeteg privátokat.

Most akkor velem van a baj, mert öngyilkossággal fenyeget és káromkodva szid?

Te amúgy nem fordítva ülsz a lovon?

máj. 16. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
14, szerintem nem ellened szólt hanem veed értett egyet a 12. válaszoló.
máj. 16. 18:02
 15/17 anonim válasza:

de ellene szólt,és maximálisan a kérdezővel értek egyet,sokan itt élik ki a fusztrálciót,én is írtam már ki kérdést és szinte kivétel nélkül csak kötekedést kaptam,

de mindegy nem fogok ide írogatni csak időpocséklás ez az oldal,meg felidegesítem magam,inkább megyek kerékpározni meg a többi hobbimra szánom az időt.

máj. 16. 18:41
 16/17 anonim ***** válasza:
15, üdv újra! :)
máj. 17. 04:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Igazad van kedved kérdező!
máj. 27. 01:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!