Mi lehetett ezzel az üzenettel exem célja?
Nekem is bizonygatnak az exeim.
Az egyik elherdálta a pézunket amit közös házra gyűjtöttunk meg családra, szakitás után mondtam is neki hogy az igen a sok milliobol nem lett semmi(az én részem megtakaritásban maradt) aztán emberelte meg magát es nekem bizonygatta kesobb hogy vett házat meg ilyenek.
Másikat azert dobtam mert egy sz.rember kb 6000 pontot tudnék indoklásnak. Lusta diazno 4 fal közt élő intro mindenkit utál smucig barom stb
Az is szakitás után nekem bizonygat hogy már megváltozott minden nap csinal valamit csoportos sportra jár emberek kozé meg stb
(Aztán mivel nem békultem ki megint abbahagyta az egészet tehát nem us belülről jött neki hogy aktívkodik, ugyanugy utálta továbbra is az aktívabb életet.)
A pasikban valahogy benne marad a tüske azzal foglalkoznak hogy az EX mit gondol róla!
Nekem kész szánalom az összes ilyen!
Szerintem a lol elég volt vãlasznak. Max még igazat adhatsz neki, írhatod, hogy ja egyetértesz vele, miattad bukott, meg visszahúzódó vagy, legyen így. De ez van lãthatja, hogy nem illettek össze, jó döntés volt a szakítás. És hogy ne okozz neki több bukást, ígérd meg neki, hogy ez volt az utolsó mondatot hozzá, többé ne keressen!
(Vagy anyagilag akár kihasználni szorított helyzetében...
Vagy nem jön össze neki mással sem a párkapcsolat, és ha ló nincs, jó a szamár elven ellene még veled...
Vagy a kettő együtt...
Fogadjunk te is egyedüláll vagy, és ő ezt jól tudja....)
Óvatosan vele!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!