Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az LMBTQ+...

Mi a véleményetek az LMBTQ+ emberekről?

Figyelt kérdés

máj. 13. 12:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, nem ez az a tulajdonság, ami meghatározna egy embert. A legtöbbjükről a tágabb környezete nem is tudja.
máj. 13. 14:37
 12/22 anonim ***** válasza:
37%

Fárasztóak.

Alapból azzal hogy valaki meleg vagy leszbikus, biszex stb. semmi bajom nincs. Egyfelől nem tehet róla, másrészt nem árt vele senkinek, saját dolga.

Azzal már annál inkább bajom van, hogy nem értik meg, hogy a szexualitásuk magánügy, nem tartozik másokra, a közre, mégis úton-útfélen propagálniuk kell magukat. melegfelvonulások, LMBT kvóták filmekben, sorozatokban, Eurovízión stb,, egy idő után rettentő irritáló. Saját maguk ellen hergelik ezzel a közvéleményt.

máj. 13. 15:19
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
12: De ez nem mindenkire igaz! Melegek között is van olyan, akit például a felvonulás irritál. Ugyanúgy összevesznek egymással ezen a melegek.
máj. 13. 15:52
 14/22 anonim ***** válasza:
36%

#10:

A motoros találkozókon mióta villognak a szexualitásukkal az emberek, te nagyon okos tojás?

máj. 13. 16:33
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

"A motoros találkozókon mióta villognak a szexualitásukkal az emberek, te nagyon okos tojás?"

Akármilyen motoros találkozón voltam, sztriptíztáncos, bikinis-monokinis bemutató, vizespóló-verseny mindig volt. Konkrétan nyaltam már sót és citromot egy meztelen táncosnő melléről, a színpadon állva sokadmagammal, miközben több száz ember tapsolt és éjenzett. Ja, és a poén, hogy csak 17 voltam.

Gyanítom, erre senki nem mondaná, hogy mi aljas heterók otthon, a négy fal között rázzuk már a pélónkat, na nyilvánosan.

máj. 13. 17:08
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Kell, hogy véleményem legyen róla egyáltalán? Én, mint Gipsz Jakab hiába mondok róla bármit, kutyát nem érdekli. Másfelől senki sem úgy kezdi a beszélgetést, hogy "szia, én egy LMBTQ-személy vagyok, lenne kedved barátkozni"? Ki az, aki a bemutatkozását azzal kezdi, hogy hova teszi be, már bocsánat...? Legyen normális, kedves, jószívű, ne legyen egy tajparaszt, ez a lényeg.. Nyilván vannak kirívó esetek, bár mondjuk én nem nagyon láttam olyat, hogy valaki meztelen parádézna a főtéren.. Ha meg a nyílt utcán teszi, akkor sem az a baj vele, hogy meleg/transz, hanem hogy alpári, közönséges, magamutogató. Szerintem többségük amúgy sem akar reflektorfényt..
máj. 13. 18:01
 17/22 Metionin ***** válasza:
100%
Semmi. Nem foglalkozom ilyesmikkel, kizárólag akkor érdekel másvalaki nemi identitása/preferenciája, ha én akarok összejönni vele.
máj. 13. 21:39
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy kicsit sem érdekel sem az irányultságuk, sem a szexualitásuk. De most komolyan... Miért ez alapján ítél meg valakit az ember?
máj. 13. 23:37
 19/22 anonim ***** válasza:
61%
Leszbikus vagyok,és én sem szeretem a Pride-ot. Szerintem ez a nép provokálása szivárványba bújtatva...:/
máj. 14. 05:34
 20/22 gabor49 ***** válasza:
semmi van köztük normalis is
máj. 14. 05:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!