Vendégségben voltunk, piszkos lett a cipőm, ezert megtisztítottam a konyhai mosdóban, a házaspár kamasz gyereke erre leoltott, hogy mit képzekek?
Belevertem volna az orrodat az biztos
Igénytelen állat
Nálatok ezt hogy kell elképzelni? Előbb elmossátok a tökfőzelékes tányért, aztán a kutyaszaros cipőt?
Vagy fordítva?
9, én is olyan sztorikat tudnék elképzelni, hogy egy anya vendégségben lemosta a mosogatóban a gyerek koszos cipőjét vagy megpisiltette a szobatisztaságra szokó fiát a mosogatónál, mert a wc foglalt volt, erre még azt mondanam, hogy hihető, kétségbeesésben történt és a kérdező volt a házigazda, de az szerintem sem hihető amit a kérdező ír.
Elég edzett vagyok, tudom hogy a vendégek néha miket művelnek, de ez már nem a hihető kategória.
11.Pont hogy nem vagyok igénytelen, mert mindig mindent lemosok, ha nem zavart volna, hogy a cipő koszos akkor valóban igénytelen lennék, dr ez pont azt magyarázza, hogy nem.
Minden háznál mások a szokások egyébként is. A múltkor meg azon akadt ki vki, hogy fel tettem a szemetest a konyhai pultra mert útban volt. Segitettem felfúrni egy polcot ismerősnél de ami valakinél természetes az másnál nem az. Az embereknek meg kell tanulniuk együtt élni. Toleránsnak lenni.sorry
#16, Mi minden nap kimossuk, enni is lehetne belőle..
Akkor egyél abból. És wc-zés után mosd meg a szaros kezedet a mosogatótokban. De tedd mindezt otthon.
Másoknál meg tartsd be az ő szabályaikat.
"fel tettem a szemetest a konyhai pultra mert útban volt"
Na jó, ezt már tényleg túltoltad kis troll 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!