Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Vendégségben voltunk, piszkos...

Vendégségben voltunk, piszkos lett a cipőm, ezert megtisztítottam a konyhai mosdóban, a házaspár kamasz gyereke erre leoltott, hogy mit képzekek?

Figyelt kérdés
De akkor hol kellene mosnom a cipőt, vagy hagyjam koszosan mig haza nem megyünk?
2024. máj. 13. 07:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

Belevertem volna az orrodat az biztos

Igénytelen állat

2024. máj. 13. 08:47
 12/23 anonim ***** válasza:
89%

Nálatok ezt hogy kell elképzelni? Előbb elmossátok a tökfőzelékes tányért, aztán a kutyaszaros cipőt?

Vagy fordítva?

2024. máj. 13. 08:48
 13/23 anonim ***** válasza:
88%

9, én is olyan sztorikat tudnék elképzelni, hogy egy anya vendégségben lemosta a mosogatóban a gyerek koszos cipőjét vagy megpisiltette a szobatisztaságra szokó fiát a mosogatónál, mert a wc foglalt volt, erre még azt mondanam, hogy hihető, kétségbeesésben történt és a kérdező volt a házigazda, de az szerintem sem hihető amit a kérdező ír.

Elég edzett vagyok, tudom hogy a vendégek néha miket művelnek, de ez már nem a hihető kategória.

2024. máj. 13. 08:48
 14/23 A kérdező kommentje:

11.Pont hogy nem vagyok igénytelen, mert mindig mindent lemosok, ha nem zavart volna, hogy a cipő koszos akkor valóban igénytelen lennék, dr ez pont azt magyarázza, hogy nem.

Minden háznál mások a szokások egyébként is. A múltkor meg azon akadt ki vki, hogy fel tettem a szemetest a konyhai pultra mert útban volt. Segitettem felfúrni egy polcot ismerősnél de ami valakinél természetes az másnál nem az. Az embereknek meg kell tanulniuk együtt élni. Toleránsnak lenni.sorry

2024. máj. 13. 09:28
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Tuti kamu :D ha mégse, lassan nem lesz olyan ismerősöd, aki meghív, vagy, aki enne nálad. Ha te a mosogatóba mosod a koszos cipőt és nem gond a pultra pakolni a rohadó szemetet, ahol az ételt készíted elő, akkor egy élmény lehet nálad vacsorázni.
2024. máj. 13. 09:37
 16/23 A kérdező kommentje:
15. Ha tisztán lenne tartva a szemetes akkor simán fel lehet tenni a konyha asztalra, egyébként nem. Mi minden nap kimossuk, enni is lehetne belőle..
2024. máj. 13. 09:44
 17/23 anonim ***** válasza:
94%
#14, nem attól vagy igénytelen, hogy lemosod a cipődet, hanem attól, hogy olyan helyen teszed, ahol mások az edényeiket mosogatják.
2024. máj. 13. 09:46
 18/23 anonim ***** válasza:
92%

#16, Mi minden nap kimossuk, enni is lehetne belőle..

Akkor egyél abból. És wc-zés után mosd meg a szaros kezedet a mosogatótokban. De tedd mindezt otthon.

Másoknál meg tartsd be az ő szabályaikat.

2024. máj. 13. 09:50
 19/23 anonim ***** válasza:
89%

"fel tettem a szemetest a konyhai pultra mert útban volt"

Na jó, ezt már tényleg túltoltad kis troll 😅

2024. máj. 13. 11:20
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Szeretném azt hinni, hogy ez egy csak egy gázos trollkodás volt, 0 valóságalappal.
2024. máj. 13. 13:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!