Boldogak vagytok, melegimádók? újra itt a kánikula, 30+ fok lesz szeptember végéig
Figyelt kérdés
ápr. 30. 17:09
11/19 A kérdező kommentje:
11
én sem őket utálom hanem a meleget, már szakad rólam a víz és nyáron ennél is melegebb lesz 10-15 fokkal
ápr. 30. 19:01
12/19 anonim válasza:
Nem. Hétvégén este lesz programom. Esőt ír az ekőrejezlés meg 13 fokot. Milyen kánikula?
13/19 anonim válasza:
Komolyan, miért kell leszavazni azt, aki örül a jó időnek, a melegnek?
Én augusztusban születtem, ezért is írtam, hogy nyári lány vagyok. Szeretem a meleget.
14/19 A kérdező kommentje:
14
én júniusban születtem de 20 fok felett már csak szenvedek, ez nem attól függ ki melyik évszakban született
ápr. 30. 21:08
15/19 anonim válasza:
Én magamról beszéltem. Én mindig is jobban szerettem a meleget, mint a hideget és jobban is bírom.
16/19 anonim válasza:
Csak azért, mert lekerültek a női lábakról a zoknik, harisnyák.
17/19 anonim válasza:
#16 Miről beszélsz, te? A nőneműek azt sem tudják már, hogy licitáljanak egymásra!:D Popsi, cici, has fedetlen a többségnél már (Pest, belváros)!:D
18/19 anonim válasza:
Most csúnyát fogok mondani. Ha valaki ennyire nem bírja és fizikailag rosszul van, akkor próbáljon meg tenni az elköltözésért. Nem kell nyavalyogni és másokat fikázni! Mindenkinek jót tenne.
19/19 anonim válasza:
Én egyébként mínusz 5-től és 3 napon belül - tűző Nap alatt mérve - 36 fokig immunis vagyok. Úgyhogy ezzel le is köröztem mind a két tábort. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!