Ki szereti a Dragon Ball Z-t?
Nem fogják. Annak az anime-ének a kultusza már lecsengett, még 1-2 con-on cosplay-ezik a karaktereit, de kb. ennyi. Magyar TV-ben már nem fog menni.
Amúgy van egy ilyen kategória, inkább ide kellett volna kiírnod:
Animekedvelő vagyok, de a pont a DBZ-t nem igazán szeretem. Túltoltnak tartom, a sima DB elég lett volna és igazából az is sok már mai fejjel. Mivel arra nem emlékszem, elkezdtem újra nézni. 50 résznél kiégett az agyam. Egyedül a Dragon Ball GT tetszett, amit pedig oskan nem fogadnak el. A Super DB sem tetszett, mert a további erőfitogtató túltolás mellett azt pedig rettentően bugyuta irányba vitték el. Goku annyira idióta lett, amennyire pedig már nem volt olyan a Z-ben. Nálam a GT az egyetlen, ami megtalálta az arany középutat. Bár ott meg már van 4. szint, de valahogyan annak az értelmét láttam. Inkább kihagytam volna a Z-ből a 3.-at és el tudnám képzelni helyette a GT végső szintjét.
35/F
Jobb lenne inkább egy reboot, vagy egy remake az egészre. (db, dbz, dbs)
Egységes animáció, mangahűen. És új magyar szinkron. Lehetőleg nem félrefordításokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!