Hogyan reagálnátok ha valaki leköpne az utcán ok nélkül?
Figyelt kérdés
Nekem volt egy hasonlo , én köptem le egy részeges embert a városban mert előtte kéregetni akart. Leköptem őt , erre hirtelen úgy fel dühödött hogy hozzám vágta a hátizsákját majd üldözni kezdett az utcán meg szidkozódva fenyegetett engem hogy összever, aztán sikerült elszaladnom előle.
28 férfi
2024. ápr. 27. 10:53
1/8 anonim válasza:
Nem kéne férfinak nevezned magad, miután leköpsz valakit, majd utána menekülsz előle. Inkább fiú vagy.
3/8 anonim válasza:
Attól hogy valaki részeges, neked még lehetne kulturált módon viselkedned. Egyszer majd jól megvernek aztán majd pislogsz.
4/8 Tatyó válasza:
Gusztustalan tettlegességgel reagáltál egy verbális eseményre. Teljesen jogos reakció volt a másik részéről. Ha nem gondolkozol és veszel vissza magadból, valakitől kapni is fogsz ezért - jogosan.
5/8 Tatyó válasza:
na akkor én is le leszek húzva:D egy 79%-ostól... kellett nekem köpködősökkel foglalkoznom :D
6/8 anonim válasza:
Lekopni valakit a legundoritobb sertes. Szerintem olyan emberalatti, zsigerien undorito, hogy gondolom, mindenkibol azt valtana ki, hogy pofan rugjon.
7/8 anonim válasza:
Én is rühellem, ha odajönnek hozzám kéregetni, leorditom a fejüket,aztán eltakarodnak a halálba,de azért nem köpném le ... 29N
8/8 anonim válasza:
Kerdezo es #7 jojjon ossze es csak Budapest belvarosaban setalgassanak. Egyik ordit, masik köp. Igazi jellemek vagytok mindketten, b+
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!