Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Csak én érzem magam furán,...

Csak én érzem magam furán, amikor egy drogériában sminkeket próbálgatok?

Figyelt kérdés

Tudom, semmi alapja nincs, mert mindenki pont lesz@rja, hogy én mit csinálok, de valahogy feszengve érzem magam, hogy annyi ember előtt válogatok sminket (ez elég hülyén hangzik, de valahogy mindig azt gondolom, hogy random nagyik engem fognak kibeszélni majd...igen, tudom, rossz szokás, nem kell ennyire adni idegenek véleményére, főleg, ha amúgy nagy velószínűséggel pont nem érdekled őket, de nem tudok ellene semmit sem tenni...)

Másnál is van ez?Hogyan győzitek le a rossz érzéseket?

ápr. 22. 16:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
#10 Én pont azt vettem észre, hogy szépen formázza, teltebbnek mutatja a fényes állagú, de attól függetlenül könnyebben "elmászkál", így a mattot én is jobban szeretem, ha nem szárít.
ápr. 24. 12:31
 12/14 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik, hogy a smink mindenki bőrtípusán kicsit máshogy viselkedik. Nincsnek univerzális termékek, max hasonló igényekre hasonló megoldások.
ápr. 24. 14:14
 13/14 anonim ***** válasza:
A mac nem szárít
ápr. 24. 14:33
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem nincs ilyen érzésem. Én inkább ilyenkor azon kattogok, hogy mi van ha valaki szintén pont ahhoz az állványhoz akar jönni ahol én vagyok, csak miattam nem jön, éppen messzebb áll és rám vár. :D Nekem inkább ez a "nem akarok senkit sem fenntartani" érzés van bennem mikor egy állványnál tökölök. Mondjuk én annyiszor azért nem szoktam így kifejezetten sminkeket próbálni, szóval a tesztereket sem szoktam magamra kenni, de nyilván ettől függetlenül ugyanúgy megnézem a színeket, stb.
máj. 1. 00:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!