Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit ajánlanátok? Hánykor...

Mit ajánlanátok? Hánykor feküdtek le??

Figyelt kérdés
A sulihoz 06:50-07:00-kor kelek. De MINDIG NAGYON ÁLMOS VAGYOK amikor kelek, alig bírok felkelni. Későn kelő-fekvő vagyok ha NINCS suli.-De ha van suli akkor is gyakran későn kapcsolom ki a TV-t. Ezért Vagyok álmos mi?! De valamelyik nap kipróbáltam: Este 21:00-kor kikapcsolás a TV-t, az Okosórám 23:18-at mutatott, akkor aludtam el, és mindig kb akkor alszok el. Vagy azért nem aludtam el hamarabb ahogy kikapcsolás a TV-t hamar mert hozzá vagyok szokva a későn elalváshoz? És hozzá kéne szokni hogy hamar aludjak el? Mit ajánlanátok?

2024. ápr. 21. 21:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Mit ajánlanátok? Hánykor kapcsoltam ki a TV-t?, Mást mut ajánlanátok????
2024. ápr. 21. 21:26
 2/7 A kérdező kommentje:
+ Csak felkeléskor vagyok álmos!!! Utána Napközbe NEM!!
2024. ápr. 21. 21:27
 3/7 A kérdező kommentje:
*"Ezért vagyok álmos FELKELÉSKOR mi?!" * !
2024. ápr. 21. 21:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Én se vagyok egy korán kelős típus, igazából nagyjából mindegy, hogy mikor fekszem le, mert ígyis-úgyis nehezen kelek ki az ágyból, de azért szoktam figyelni arra, hogy általában meglegyen a 8 órás alvás.

A tv nézés meg igazából attól függ, hogy elálmosít, mert akkor még hasznos is lehet, vagy nem. Ha az utóbbi, akkor ajánlatos előbb kikapcsolni, hogy könnyebben el tudj aludni.

2024. ápr. 21. 22:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ilyenkor azt szoktam csinálni, hogyha tudom, hogy másnap korán kell kelnem, hogy délután elmegyek futni és estére nem bírnak el a lábaim és ettől szerintem elálmosodok és “hív” az ágy. Nekem ez működik, szerintem próbáld ki te is, nem vesztesz vele semmit…

(Lefekvés előtt min. 2 órával fuss, mert szerintem akkor meg fölpörögsz tőle)

2024. ápr. 22. 00:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Este 7-kor menj aludni
2024. ápr. 22. 06:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez így szokott lenni. Nehéz este időben elaludni, reggel fáradt vagy, de később már nem. Én a helyedben apránként, pl. naponta 10 perccel korábban próbálnék hamarabb lefeküdni. Szokták még javasolni képernyők esetén lefekvés előtt egy órával már az éjszakai fény (nem egyenlő a sötét móddal) bekapcsolását, ami csökkenti a kék fényt. Persze sokak szerint jobb, ha akkor már egyáltalán nincs képernyő.
2024. ápr. 22. 06:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!