Jó ötlet a koedukált zuhanyzó?
Figyelt kérdés
A kérdés onnan jön, hogy nemrég Dániában voltam egy egyetemi rendezvényen és a kollégiumban kaptam szállást. Este amint beléptem a zuhanyozóba (nem volt férfi/ női tábla) akkor szembesültem vele, hogy azt a fiúk és lányok közösen használják. Sorban 8 kabin, vele szemközti falon 8 mosdó. A kabinoknak volt tömör ajtaja, de lehetett látni a bent zuhanyzó fejét és lábát. Az emberek fele törölközőben, a másik fele simán nélküle jött ki.
Sose jártam még ilyen koedukált zuhanyzóban. Amíg fogat mostam, melletten pont egy formás csaj szárította a haját. Egy szál papucsban. Megmondom őszintén férfiként egy picit zavarban voltam.
Más volt már ilyen helyen? Hogyan élte meg?
ápr. 21. 21:02
21/21 anonim válasza:
Az uniszex az jobb szó lenne, mert az edukálni-oktatni, ko-edukált azaz együtt oktatott-at jelent. Az iskola lehet koedukált, ahol együtt tanítják a lányokat-fiúkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!