Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért van manapság egyre több...

Miért van manapság egyre több szexista, férfi gyűlölő nő?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 21. 18:28
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
23%
Egyre több feminista lapot olvasnak és egyszerűen felsőbbrendűnek.hiszik magukat
2024. ápr. 21. 19:13
 12/25 anonim ***** válasza:
66%

Nekem a rendszer miatt van elegem a férfiak nagyon nagy részéből.

Nem tartom igazságosnak, hogy ha én és egy férfi ugyanarra a munkára jelentkezünk, őt előbb felveszik (akár rosszabb végzettséggel és kevesebb tapasztalattal is). Azt sem tartom fernek, hogy munkahelyen is inkább a férfiakat emelik ki, belőlük lesz felső vagy középvezető. Mindemellett a nők kiszorulnak a fizikai munkavállalás piacáról. Marad a szokásos körmös, fodrász, óvónő stb meló, amiért max éhbért kapsz ebben az országban.

Utálom, hogy ha szép vagyok, jönnek a füttyögések, meg a kéretlen, tolakodó ismerkedési szándékok boldog-boldogtalantól. Hogy hiába nyújtok jó teljesítményt, nem számít. Csak a csöcseim érdekesek. Ha meg nem nézek ki elég jól, le vagyok alázva és levegőnek vagyok nézve. Gyakorlatilag értéktelennek gondolnak. A tárgyiasítás teljesen kikészít.

Undorító, hogy férfiak körében normális mást kibeszélni. Igen, ti hapsik sokkal pletykásabbak tudtok lenni, mint akármelyik nő. Dolgoztam férfiakkal és nőkkel is. Nincs rosszabb a világon, mint egy csapat kanos vén majom. És ne hidd, hogy csak az alsóbb rétegek dolgozóira igaz ez.

Hánynom kell ettől a túlszexualizált berendezkedésű felfogástól, ami sokatokra sajnos igaz. A legtöbbetek nem is veszi emberszámba a nőket. Csak kategorizálja: használnám, vagy nem használnám. És ennyi.

Remélem nem kerüli el a figyelmed Kérdező, hogy többször leírtam, nem az összes férfival van bajom. Nekem is van nagyapám, párom, kisfiam. És több férfi rokonom, barátom és ismerősöm akiket szeretek. Jó emberek. Csak nincsenek elegen...

2024. ápr. 21. 19:21
 13/25 anonim ***** válasza:
27%

Azért az utolsónak nincs igaza kb semmiben

Sk állás van ahova engem azért nem vettek fel mert nőt akartak, nem baj hogy 8 általánosa votl, nő volt és csinos ennyi elég egy jó álláshoz

2024. ápr. 21. 19:25
 14/25 A kérdező kommentje:
Én felszolgálóként dolgozom és majdnem mindenhova csak nőket keresnek hiába csinálom már 10 éve
2024. ápr. 21. 19:26
 15/25 A kérdező kommentje:
Mellesleg nekem inkább úgy tűnik hogy a nők targyiasitjak a ferfiakat és csak pénztárcanak neznek minket
2024. ápr. 21. 19:27
 16/25 anonim ***** válasza:
97%

14-15

Látod, az éremnek mindig 2 oldala van. Szerinted miért inkább nőket vesznek fel felszolgálónak? Mert a babaarcú, vékony csajszit minden vendég szívesen elnézegeti, nem? Egy kirakatáru.

Az meg, hogy a férfiakat a pénzük miatt akarják, ugyanúgy nincs rendben, minthogy a nőket a külsejük miatt. Nem gondolod?

2024. ápr. 21. 19:51
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
Mert szánalmas a fajtád 85%a, azért. Félni kell tőlük,agresszivak, bunkók, szexéhes,kiéhezett perverz állatok. Emellett megbizhatatlanok,és hűtlenek is. Akinek nem inge stb,de rohadtul nem kell csodálkozni,hogy a nők megbolondulnak tőlük.
2024. ápr. 21. 19:58
 18/25 anonim ***** válasza:
11%

Mert a férfiaknak nehezebb párt találni, mint fordítva.

Sok átlagos nő lekezeli a férfiakat, válogatósak, pedig nem nincs mire arcoskodni.

2024. ápr. 21. 20:14
 19/25 anonim ***** válasza:
0%

A könnyű munkára viszont mindig nőket vesznek fel.

Pl pultos.

De egy irodai melóra is, ha egy nő és férfi egyforma adottságokkal rendelkezik, a nőt fogják felvenni.

2024. ápr. 21. 20:16
 20/25 anonim ***** válasza:
90%
Sokuknak elegük van/lett a férfiak uralkodási mániáján, meg abból, hogy átb*ák őket.
2024. ápr. 21. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!