2 éve elhelyezkedtem egy céghez úgy hogy amíg nincs jobb.
2 éve nincs jobb, pályázgatok, de nem önre esett a választásunk, vagy ez jön, vagy semmi.
Toporgok egy helyben csak. Magánéletben is. Szakítottunk 1 éve vagy 1.5, azota se időm se energiám, ha beszélek is pár pasival abból se lesz semmi mert nem olyanok mint aki kéne. Szexremenő vagy ronda luzerek csak.
Lehet igy elrepül még 2 év aztán 4 aztán nyugdíj.
Borzasztó. Másfél év szünet után újrakezdtem a szerencsejátékot.
Rengeteg randi, de nem lett 2. randi, eltűnések, szex sehol.
Munkahelyen jó lett volna, mert elment 2 rosszul dolgozó is, de az egyik, pont a legrosszabb visszajött.
A családom továbbra is letojja a közös tartozást.
Volt már rosszabb is, de jobb is. Úgy néz ki, bár nem szeretném elkiabálni, sikerült feléleszteni egy olyan gyerekkori barátságot, ami 2 éve megszakadt, tizen+ év után. Szakmai gyakorlatom is szuperül telt, és nagyon sokat sikerült tanulnom, fejlődnöm, szóval remek választás volt. Szociális életem is mintha javulófélben lenne, úgyhogy voltak szuper dolgok.
Viszont az egészségemről nem igazán mondhatok jókat, mivel idén 4x voltam beteg, ami nálam ~3 éves "adag". Szakdolgozatom is le kell adnom egy héten belül, és bár elégedett vagyok azzal, amit eddig elkészítettem, még nem állok vele annyira jól, mint azt előzetesen remélni szerettem volna. Végezni fogok vele, nem arról van szó, csak hirtelen egy rakat programom lett egyik pillanatról a másikra, és kicsit szűkös az idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!