Legjobb barat hugara etikus rahajtani?
Figyelt kérdés
gyakoroltam elotte2024. ápr. 13. 23:40
4/16 anonim válasza:
Persze, a legtöbb örök szerelem a legjobb barát húgával van. De most komolyan, több ilyenről is tudok.
5/16 anonim válasza:
Persze. Vagy ne állj ellen, ha ő közeledik feléd!
Kicsit furcsa lesz majd szakítás után egy darabig, de ki lehet bírni. Nálunk ez volt, jó volt. Nem bántam meg, és szerintem ő sem.
6/16 anonim válasza:
Én megtette. Egyrészt, az lett az eddigi legszebb és legboldogabb kapcsolatom. Másrészt, a legjobb barátommal majdnem teljesen megszűnt a barátság. Ő nem tudott nekem megbocsátani.
7/16 anonim válasza:
A barátodat zavarná? Mert ha igen, akkor én nem javasolnám.
8/16 anonim válasza:
A barátodtól kérdezd meg, aztán ha azt mondja gázos akkor elgondolkodhatsz hogy a barátság vagy egy esetleges kapcsolat ér többet neked.
9/16 anonim válasza:
A legjobb barát mint fogalom, kizárja azt hogy ő ne akarná hogy boldog legyen a barátja, elszalasszon erre egy esélyt, legalábbis ha a barátja komolyan gondolja a hugival. Mert ha csak szórakozgatni akarna a barátja, akkor meg a szórakozgató fél részéről van eleve kizárva a barátság.
10/16 NTBS válasza:
Ha őt nem zavarja, akkor nincs vele gond, max. az életkora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!