Zotya... kérdése:
Kinek mennyi időre van szüksége a reggeli ébresztőtől számítva, hogy indulásra készen álljon a munkába vagy suliba?
Figyelt kérdés
2024. ápr. 11. 19:07
11/44 anonim válasza:
Úgy egy óra. Ebben bennevan kávékészítés, reggelizés, zuhanyzás és naplóírás.
12/44 anonim válasza:
Régen megvoltam 15 perc alatt ma már nem :D
Nálam eleve van egy ébredési fázis, ami fél-egy óra. Picit visszaszundítok, nézegetem a híreket, átgondolom a napot. Aztán felkelek. Nyilván ez van amikor elmarad, de jól esik.
Maga az ébredés utáni fázis nekem átlag egy óra. Eleve szeretem reggel letudni a nagy dolgomat, majd lezuhanyozok jó hosszan. Hosszú hajam van azt is megmosom, eleve mire megszárítom az is idő.
Plusz van amikor szeretek leülni a gép elé, megreggelizni, inni egy kávét. Melóval én is úgy vagyok, hogy pont leszarom, beérek amikor beérek, inkább csinálom tovább a dolgomat délután.
14/44 anonim válasza:
Ha a szükség úgy hozza (6 körül kell indulni), 15 perc. Ha elég 7.45 körül indulni, akkor kb. 45 perc, ebben meleg reggeli elkészítése és nyugis reggelizés is benne van.
15/44 anonim válasza:
Nekem 20 perc aztán rohanok. A környezetem ilyen 1-1,5 órával előtte felkel, lefőzi a kávét, megreggelizik, stb. Én viszont nagy alvó vagyok, van hogy az utcán is alszom. Sötétben nem látszik, viszont ha világos van akkor napszemüveget teszek fel. :)
16/44 anonim válasza:
Nekem 20 perc elég, lányomnak (gimis) 50 perc kell.
17/44 grafno válasza:
Nekem 5perc elég, de 1orat nyomkodon a gépet és iszok pár kávét közben.
18/44 anonim válasza:
1 óra. De ebben van egy kutyasétáltatás és két cigaretta elszívása az erkélyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!