Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Titeket hányszor talált már...

Titeket hányszor talált már el labda véletlenül?

Figyelt kérdés

2024. ápr. 11. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Rengetegszer. Hetente egyszer focizom 20+ éve.
2024. ápr. 11. 14:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer ültem egy padon és a barátnőimmel beszélgettem, nem emlékszem, hogy egyáltalán észrevettem-e hogy gyerekek fociznak nem messze tőlünk, de aztán odagurult hozzánk a labda és mikor az egyik gyerek vissza akarta rúgni a többiek, egyenesen pofánrúgott vele, de úgy, hogy eltört a szemüvegem. A világomat nem tudtam pár másodpercig, utána jött a felismerés, hogy összetört a szemüvegem, aztán hogy dől az orromból a vér, meg az orrnyergem is felszakadt a keret miatt. A gyerekenek odajött az anyja, teljesen pánikba esett ő is, meg a barátnőim is, én meg ki voltam készülve a szemüvegem miatt. Megadta a számát amúgy és kifizették a szemüveget, csak utána a szemem alatt tök sokáig kék zöld volt, meg az orrnyergem is nagyon sokáig fájt, ahol a szemüveg beleállt.
2024. ápr. 11. 14:20
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Annyiszor, hogy labda fóbiám van gyerekkorom óta.
2024. ápr. 11. 14:22
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszer tesin ötödikben, kidobóst játszottunk (utáltam nagyon), és egyik fiú pofán dobott teljes erővel. (Mert ugye kidobhatott volna csak úgy simán is...) Kb. csillagokat láttam, egyből tanárnő leültetett a padra, srácot lebaxta, az bocsánatot kért tőlem, aztán sok perc múlva jöttem helyre.
2024. ápr. 11. 17:37
 5/9 anonim ***** válasza:
2*, de nem annyiraa vészesen.
2024. ápr. 11. 18:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Véletlenül fejbe bikáztak, már dőltem is el, időm se volt konstatálni a helyzetet.
2024. ápr. 11. 20:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Sokszor, nem számolom. XD
2024. ápr. 11. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
35%
Nem olyan vészesen sokszor, de mégis annyira sokszor, hogy nem szeretném megszámolni :D
2024. ápr. 11. 23:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyszer. Fociztunk strandon, több 40-es férfi, apáék, tesómék meg én.

Én voltam az egyedüli lány és mint olyan beállítottak a kapuba, mert kinn a pályán felrúgtak volna.

Ez mind szép és jó volt, amíg az egyik férfi erőből kapura nem küldte a labdát, ami pont gyomorszájon talált.

Abban a másodpercben estem össze és vagy jó másfél percen át fuldokoltam. Iszonyúan fájt és szó szerint nem kaptam levegőt.

2024. ápr. 12. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!