17 éves lány vagyok, októberben leszek 18. Az normális, hogy nem érzem magam felnőttnek?
Figyelt kérdés
Fog majd valami változás beállni a 18. Születésnapom után?2024. ápr. 6. 08:32
12/14 anonim válasza:
Igen normális.
Akkor fogod magad felnőttnek érezni amikor olyan életet élsz amiről úgy gondoltad /úgy gondolod,hogy felnőttes.
Pl ha felnőttség a szemedben egy auto birtolása-vezetése akkor
Az első autod vezetésekor fogod magad felnőttnek érezni.
13/14 anonim válasza:
Nyugiii én sem. 19 éves vagyok. De csak jogilag vagyok felnott amugy fejben és lélekben még gyerekes, éretlen.
14/14 anonim válasza:
Sajnos nem hiszem, hogy van olyan, hogy felnőttnek érzed magad. Én 30 évesen esetleg akkor érzem magam annak, miután valami borzadályosan bürokratikus dolgot elintézek a bankban vagy a kormányablakban. De igazából tudom, hogy a következő dolognál megint a fejemhez fogok kapni és irulva-pirulva egy 13 éves esetlenségével battyogok majd be ügyet intézni megint. Azt hiszem az élet mindig ad annyi feladatot, hogy bizonytalan legyél icipicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!