11/18 anonim válasza:
Megcsinálhatod a leckét amit feladtak a szünet előtt. Ha még sincs lecke akkor meg tanulj valamit!
12/18 anonim válasza:
Bármit amit bármelyik közepes méretű magyar városban
13/18 A kérdező kommentje:
Ez kicsi város
ápr. 4. 15:51
14/18 anonim válasza:
Ott születtem és laktam 12 évig. Nyáron strandra jártunk, + párszor felmentünk a Turulmadárhoz, mást nem nagyon lehet csinálni.
15/18 A kérdező kommentje:
Hát igen, utálok itt lakni
ápr. 4. 19:10
16/18 anonim válasza:
A környéken (30-40 km-es körzetben) rengeteg sok látnivaló van, természeti, történelmi kincs. Kerékpárral/motorral vagy túrázva nagyon jó kis helyeket lehet felfedezni.
A városban meg a szobor, barlang, színház, mozi, edzőterem pl.. de a kondiparkok is elég jók. Gasztronómia az viszont inkább Tata. Én szerettem ott lakni és inkább az a rész mint most Debrecen.
17/18 anonim válasza:
Ahogy #16 is leírta, gyakorlatilag mindent lehet csinálni, amit bármely más közepes méretű városban. Annyival kiegészíteném, hogy a helyi színház nagyon jó, vidéki viszonylatban kiemelkedő. Valóban rengeteg a természeti látnivaló a közelben, illetve hatalmas előnye, hogy Budapest közel van autóval ill. tömegközlekedéssel egyaránt. Ebből adódóan a főváros előnyei élvezhetők úgy, hogy a hátrányaival nem kell együtt élni.
18/18 anonim válasza:
Kérdező, mit szeretnél csinálni? Az ilyen kérdések számomra arról árulkodnak, hogy az egyénnek nincs egy önálló gondolata sem. Mert most például túrázni azt lehet az erdőben, de ha neked az nem jön be, attól az még nem jelenti azt, hogy nincs mit csinálni. Van strand, mozi, bowling, kerékpárút egészen a Dunáig, sportesemények látogatása pl.: kézilabda, foci. Vannak konditermek is, akit ez érdekel. Sportegyesületeknél különböző sportokat űzni. A Roxxyban koncertre menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!