Kalauznak szólhatok, ha valaki nagyon rég be foglalta a wc-t?
Figyelt kérdés
Tud tenni valamit? Már nagyon be kéne mennem a mosdóba de pirosan világít a jel mióta nézem.
(N)
2024. ápr. 2. 17:50
11/27 A kérdező kommentje:
Akkor ha tényleg csak ez van, le kell szállnom. Gondolom állomási wc van mindenhol igaz?
2024. ápr. 2. 18:10
13/27 anonim válasza:
Az újak nem átjárhatók... ez tény. 2-3 vagon igen, de utána már nem, és ha ott nincs mosdó, akkor így jártál.
14/27 A kérdező kommentje:
Hát van a hosszú kocsi de abban egy wc van. Nem átjárható.
2024. ápr. 2. 18:14
15/27 anonim válasza:
De szerettem vonatozni..régen
.. a Csörgő meg a Szergej Mozdonyok húzták!
17/27 A kérdező kommentje:
Győr.
2024. ápr. 2. 18:31
19/27 anonim válasza:
Győr, jó messze van,
En Borsodi vagyok, itt még van Szergej, meg Csörgő
20/27 anonim válasza:
9. vagyok. Ja már értem mit értetek átjárhatónak és mit nem. Nektek laikusoknak ez más mint nekem 20 év vasúti múlttal. A többi igaz amit mondtam: ha megtelik a tartály, lezárja a wc-t és a kaller sem fogja tudni kinyitni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!