Az, miért van, hogy a férfiaknak mindent szabad? az emberek szemében? Normális, hogy csajoznak, és ha játszanak a szívükkel, szóval
Figyelt kérdés
2024. márc. 31. 12:47
11/34 A kérdező kommentje:
#7 Igazad van, viszont nem szeretem, ha valakinek összetörik a szívét, megígérgetnek, fűt-fát, de nem tartják be stb., mert az nem szép dolog, akár egy nő teszi, akár egy férfi teszi.
2024. márc. 31. 13:47
12/34 anonim válasza:
Én meg azt tapasztaltam férfiként hogy a nők tehetnek (és tesznek is) meg sok mindent következmény nélkül!
13/34 anonim válasza:
A nők sokkal jobban összetörik a csávók szívét
Kapásból ha nem vagy 180 centi izmos pasi már szóba sem áll veled egy csaj sem 😂
14/34 A kérdező kommentje:
Na persze, idióták vagytok.😂
2024. márc. 31. 14:45
15/34 anonim válasza:
Annyira tudtam, hogy erre a kérdésre rögtön előjön a sok Incel Iván. -.-
16/34 anonim válasza:
Annyira tudtam hogy jönnek majd a feminácik akik szerint mindenért a férfi a hibás még azért is amit a nők csinálnak
17/34 anonim válasza:
Nőként mondom neked hogy mi többet játszunk a férfiak érzésével mint fordítva:)
18/34 A kérdező kommentje:
Nem értem, miért lett lepontozva az egyik kommentelő, hiszen igazat írt az evolúciós társadalmi problémáiról. Ő férfi, nem így áll ehhez. Ti meg nem vagytok férfiak, hiába péniszetek van, nem attól lesz valaki férfi.
2024. márc. 31. 14:52
19/34 anonim válasza:
Ti sem vagytok nők akik ilyeneket kitaláltok
A férfiak mindenben jobbak egy nőnél ez tény
Ti akik ezt bwm ismeritek be nem is vagytok igazi nők
20/34 A kérdező kommentje:
Elég gáz, hogy nőként ezt írod. Hála Istennek, én nem vagyok rossz ember.
2024. márc. 31. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!