Mi a jó abban ha egyedül elmegyek pl kirándulni,moziba, buliba, koncertre stb?
Mivel a barátnőim családosak és a munkahelyen nem tudtam új barátokat találni így egyedül vagyok. Sajnos igy nem sok kedvem van kimozdulni csak oda ahova muszáj. Pl boltba, ruhát venni.
De itt a tavasz,a jó idő jó lenne kimozdulni de nincs kivel.
Nagyon egyedül érzem magam és sokszor szomorú vagyok..
Nem értem mi értelme egyedül elmenni helyekre az olyan unalmas..
Már próbáltam pl egyedül fagyizni de olyan rosszul éreztem magam,hogy mások legalább 2-en, 3-an vannak én meg egyedül ülök ott.
32/N
Szerintem gyakorlatilag bárhova érdemes egyedül elmenni. Az is élmén, kikapcsolódás, miért fosztanád meg tőle magad? Sokszor jobb is egyedül menni, mintha alkalmazkodni kellene valakihez, akinek mások az igényei.
Pl. kirakodóvásárba menni, városnézésre, múzeumba sokkal szívesebben megyek egyedül. De még kirándulni is. Ott állok meg, ahol akarok. Ott pihenek, akkor, amikor akarok. Akkor indulok haza, amikor akarok stb. Moziban meg tök mindegy, hogy ül-e valaki ismerős melletted a sötétben vagy nem. Meg egy csomó helyen szóba lehet elegyedni idegenekkel, és akkor máris nem vagy egyedül.
Akkor minek mesz hogy szarul erzed magad?
En inkabb otthon vagyok de egyedul nem megyek sehova csak ha muszaj
Annyi a jó benne, hogy nem otthon szomorkodsz, hanem legalább kikapcsolódsz.
Nekem is ezt tanácsolták itt az oldalon, mikor írtam ki kérdést arról, hogy magányos vagyok. Viszont megmondom őszintén én sem megyek egyedül sehova. Mindig eszembe jut, hogy korábban a barátnőimmel jártam moziba, vagy koncertre és milyen jó szórakozás volt.
Merre laksz? Ha gondolod beszélgethetünk.
29N
Én mindenkit felpontozok
Köszönöm a válsszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!