Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szégyen, hogy 39 éves férfikén...

Szégyen, hogy 39 éves férfiként nincs gyerekem?

Figyelt kérdés
A legtöbb férfi kollégámnak van. Egynek nincs, de ő fiatalabb nálam jóval.

2024. márc. 26. 19:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
#20 Miért is kellene felajánlanom? Azért nem vállalok, mert tudom, hogy bármikor kerülhetek ilyen helyzetbe, legalább a gyereknek ne legyen rossz. Viva la szabad élet! Kevesebb boldogtalan gyerek, tini, felnőtt lenne, ha kevesebben vállalnának gyereket és aki vállalna az tényleg meggondolná, hogy ugyan mi a fsznak akar.
2024. márc. 26. 21:35
 22/28 anonim ***** válasza:
#20 Én értettelek félre, bocs, iróniaként értelmeztem. Mea culpa.
2024. márc. 26. 21:48
 23/28 A kérdező kommentje:
Közeli rokonságomban van ilyen nő! Válás, és ő maga kérte, hogy az apjánál legyen a lányuk, mert ő még bulizni akar.
2024. márc. 27. 05:24
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem szentírás, hogy mindenkinek kell gyerek
2024. márc. 27. 06:27
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is majdnem ennyi vagyok és nekem sincs. Nem érzem úgy hogy szégyellnem kellene. Nem azért nincs, mert elhatároztam, hogy nekem nem kell soha és ehhez tartva magam "kézzel-lábbal" tiltakoztam volna ellene. Sőt, örültem volna, ha lett volna. De egyszerűen így alakult az életem. Szerintem van ilyen... Sok híresség van hasonló korban, akiknek szintén nincs gyereke.
2024. márc. 27. 07:16
 26/28 A kérdező kommentje:
Ráadásul ma már azért vannak annyira diszkrétek az emberek, hogy nem zaklatják azzal lépten, nyomon az illetőt, hogy "nincs? Jaaaaaaj, pedig az kell!"
2024. márc. 27. 10:26
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

26. Biztos?😂 Mi pl már többször hallottuk az elmúlt években, hogy " jaj hát miért nincs, gyerek az kell, legalább kettő". Mondom oké, akkor szüljön nyugodtan aki akar, maga is. Ja hàt ő nem tud szülni.

(Csak csinált hatot 4 különböző nőnek, de érdemben egyikkel se foglalkozott igazán.)

2024. márc. 27. 16:07
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem, abszolút nem szégyen és hidd el nem is vagy ezzel egyedül :)

Család nélkül is lehet boldogan életet élni nem mindenki igényli ezt az életmódot valakinek még egyszerűbb is így hogy nincs mellette senki sem

Egy percig se érezd kevesebbnek magadat mint a kortársaid! :)

2024. márc. 27. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!