Vannak olyan roma származásúak akiknek olyan fehér a bőrük mint a nem romáknak?
Figyelt kérdés
2024. márc. 25. 13:06
2/9 anonim válasza:
Persze, egy csomó barátom hasonlóképp roma, de fehérbőrű. Nem a szín és a származás, etnikai hovatartozás a döntő, hanem ami ezen külsőség alá van elrejtve - tökre szubjektív, én így gondolom úgy, mellesleg nem is vagyok roma.
4/9 anonim válasza:
Nem ismerek egy ilyen cigányt se.
5/9 anonim válasza:
Ja, muay thai edzésen van ilyen jópár, viszont amint 2 szót mond, egyből egyértelmű :)
6/9 anonim válasza:
Van. Magyarnak néztem először.. Aztán koppantam :D
7/9 anonim válasza:
Igen, több ilyen romát is ismerek.
És az a szomorú, hogy őket kevésbé ítélik el és jobban érvényesülnek - hiába órdas nagy bunkók, tudatlanok, agresszívek, mint a barnabőrű, de intelligens, művelt, illedelmes romákat- merthogy ismerek ilyeneket is.
9/9 anonim válasza:
Személyesen is láttam már ilyen helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!