Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek ritka aki úgy nő...

Szerintetek ritka aki úgy nő fel hogy egyáltalán nem érdekli a dohányzás?

Figyelt kérdés

Engem mondjuk fiúként se érdekel egyáltalán maximum energiaital függő vagyok sajnos tudom ez se jó dolog de a cigizés sose vonzott.

Ki se próbáltam nem érdekel igazából jól megvagyok nélküle.

2024. márc. 23. 14:12
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Én ki sem próbáltam. És úgy örülök, hogy most nem kell komoly összegeket ráköltenem, mint a nagyon "menő" iskolatársaimnak akik már nyolcadikban tolták. Vagy a gimis társamnak akinek a szalagavatóra kilyukadt a tüdeje.
2024. márc. 23. 14:36
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
Nem hiszem. Te is mondtad hogy sokfajta függőség van, lehet közülük válogati. Kinek ez tetszik, kinek az. Van akinek az alkohol ragadja meg a figyelmét, van akinek a nyugtatók, van akinek a vesegyilkos energiaitalok, van akinek a cigihelyettesítő e-cigik, van akinek a net, stb.
2024. márc. 23. 14:37
 13/24 anonim ***** válasza:
89%

Engem sosem érdekelt. Suliban a barátaim se dohányoztak. Szüleim, nagyszüleim sem, úgyhogy igazából nem is volt eszemben, hogy kipróbáljam.

Párom sem dohányzik, családja sem. Sokszor mondja, hogy örül annak, hogy én sem.

Úgyhogy biztosan vannak akiket nem érdekel ez a tevékenység.

N

2024. márc. 23. 14:50
 14/24 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem nem annyira ritka. Én is azokhoz tartozom, akik sosem próbálták. Nálunk senki sem dohányzott a szűkebb családban (szülők, nagyszülők, szülők testvérei, unokatestvérek), baráti körömben sem volt jellemző.
2024. márc. 23. 15:00
 15/24 anonim ***** válasza:
86%

Nem mondanám ritkának. Barátaim, közelebbi ismerőseim nagyja nem cigizik, vagy csak kipróbálta régebben, de annál több nem volt. Én még a kipróbálásig sem jutottam el, olyan szinten taszít már a cigi szaga is.

Illetve láttam elrettentő példákat is: gimis magyartanárom, egyik osztálytársam, akik olyan tömény szagfelhőt lengettek maguk körül, olyan szinten átvették a cuccaik a szagot, hogy nehéz volt a közelükben lenni.

2024. márc. 23. 15:08
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem semmi azt hittem ritka manapság aki nem szok rá.
2024. márc. 23. 15:30
 17/24 anonim ***** válasza:
88%

Még gimis koromban kipróbáltam de nem tetszett a cigizés. Az egyetemet úgy jártam ki hogy nem dohányoztam. Azóta sem gyújtottam ra pedig már 48 éves vagyok.

Anyósom kb 50 éve dohányzik. Csak ezért nem kedvelem mert bagószagú.

2024. márc. 23. 16:16
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
Egyszer kipróbáltam. Unokatesommal 13évesen. Tetszett, de úgy gondoltam ha sprotlok nem érdemes csináljam.
2024. márc. 23. 16:56
 19/24 anonim ***** válasza:
86%

Engemet sosem izgatott a dohányzás. Egy primitív haszontalan időtöltésnek gondolom + még a káros hatásáról nem is beszélve.

Családunkban sosem volt dohányos, környezetemben is alig vannak.

Irritál a füst szaga is, utálatos büdös. Mennyit szenvedhet egy ember belső szervei, aki naponta szívja...

2024. márc. 23. 16:58
 20/24 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem elég gyakori, akit teljesen hidegen hagy a dohányzás. 33 évesen még sose próbáltam. Apa cigizik csak. Még anya élt, ő se dohányzotr, max üreges szoknyát ritkán gyújtott rá, ha nagyon ideges volt. Párom se dohányzik. Keresztanyukám leszokott 60+-osan. Párom apja is dohányzott, de ő is leszokott.

Nekem apukám elrettentő példa ilyen téren. A cigi büdös, drága, egészségtelen és függő lesz tőle az ember.

2024. márc. 23. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!