Dubai munkában tapasztalat?
Figyelt kérdés
Diplomás ápoló vagyok, tavaly szereztem meg a diplomám.
Igazából az lenne a kérdésem, hogy van e valakinek Dubai-ban ismerőse/rokona aki ápolóként dolgozik vagy hallotta e, hogy ott kb mennyit lehet keresni?
Egy cikket olvastam ahol éppen Dubai-t is kiemelték, hogy jó a lehetőség ezen a munkakör területén.
Viszont nem nagyon találtam erről szóló cikket.
Köszönöm.
márc. 17. 17:25
1/2 anonim válasza:
Brit angol nover ismerosnek megeri ott dolgozni. Akkor tobbet keres, mint otthon.
2/2 anonim válasza:
Nem cikkeket kell olvasni.
Szerintem hívj fel néhány kórházat, idősek otthonát, olyan helyeket, ahol ápolóra lehet szükség.
Semmi sem helyettesíti a személyes beszélgetést, még akkor is, ha csak telefonon történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!