Sosem voltam még részeg (23/L), de ahhoz közel sem, és ezen nem is szeretnék változtatni.
A "legkomolyabb alkoholos ital", amit eddig fogyasztottam, a Bacardi Cola volt, ott is 3 vagy 4 pohár után meg is álltam. Még nem voltam a határomnál, de nem akartam kockáztatni. A többiek, akikkel összeültünk, többet is ittak, nem is voltak túl jó állapotban, szóval kellett valaki, aki észnél van.
Érdekes, hogy hat az emberekre. Hetes versenyző írta, hogy nem ül már le egy (1) ital után, mert elgépel valamit.
A szakdolgozatom legalább felét képszakadás állapotában írtam, mert egy családban történt tragédia után én akkoriban masszívan piáltam majdnem minden nap. Ez egyedül akkor jelentett gondot, mikor meg kellett védeni, és amúgy azóta már én is elolvastam, rendben van, meg minden, de mikor ültem szemben a bizottsággal, hogy ez a forrás, ilyen módszer, én meg nem sikíthattam, vagy röhöghettem őket pofán, hogy emberek, literálisan nincs józanul leütött betű ebben a foskupacban, hagyjatok már a módszerekkel, mi a franc ez a ki.szott színjáték. Később aztán rájöttem, hogy a magasan funkcionáló alkolholizmus így működik, azt hiszed, mindenki számára evidens, de valójában senki nem törődik veled annyira, hogy észrevegye, és muszáj vagy fenntartani a látszatot, hogy te amúgy egy normális ember vagy, aki este hazamegy, éééés... fogalmam se volt, mit csinálnak a józan emberek, mikor hazaérnek, de a lényeg, hogy ezt kellett előadni, hogy sehol semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!