Van más is aki unja magát a hosszú hétvégén? (mert nincs kivel és nincs hova menni)
Pontosan hat éve vagyok így,nem ünnep semmilyen ünnep és csak kínlódás minden összetolt hétvége.
Alig várom a dolgos hétköznapokat,ahol elfelejthetem az életem ezt a részét:/
F/ Bp
Bp és nincs programod? Kapásból 20 helyet tudnék mondani, ahova eljuthatsz mint hétvégi program, akkor is, ha nincs pénzed.
Ha azt irnád, hogy egy neve nincs szigeten élsz a világ végén, akkor még azt mobdanam oké, de hogy Bp-n ne találj programot???
Járok én itt Pesten és környékén mindenfelé,de azért azt hidd el,nem olyan jó magányosan ,évek óta. Látva másokat a párjukkal,barátokkal.
2-es
gyakorlatilag ugyanúgy telik nekem mint bármelyik nap.
Egyébként pedig nagyon sokan dolgoznak.
Kedves 4-es válaszoló!
Én nem Pesten élek hanem vidéken.
Itt nincs semmi program.
Vidékiként pont nem tudom elképzelni az unatkozást, most már akad tennivaló a ház körül, ha meg nem lenne kedvem a ház körül tevékenykedni, akkor kiülnék a kertbe, teraszra, olvasgatnék, neteznék, nézném a természetet, meg sétálni is el lehet menni. Vagy a szomszéddal beszélgetnék kicsit.
Egy betondzsungelben unatkoznék, ott csak akkor járnék el valahova, ha lenne társaságom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!