Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Eddig elég 💩 ez az év (2024),...

Eddig elég 💩 ez az év (2024), vagy nem annyira?

Figyelt kérdés
Véleményeket kérek, kivel mi "jó" történt eddig?

márc. 15. 00:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Vidéken eddig sem lehetett jól fizető állást találni.
márc. 15. 06:53
 12/20 anonim ***** válasza:
35%
11# de, max baráti körben, vagy mérnöki állás.
márc. 15. 07:00
 13/20 NTBS ***** válasza:
81%
Nekem személy szerint jó. Sikeresen lediplomaáztam (sokadik) munka mellett.
márc. 15. 07:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Nettó 140 ezerrel több a havi fizetések mint 2023-ban és több a maszekmunkám is. Így eddig számomra jobb ez az év mint a tavalyi.
márc. 15. 07:50
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
#12 A feleségem szétnézett ahol lakunk 50 km-re a fővárostól, (nem Alföld) hogy mi lenne, ha nem kellene ingáznia Pestre. Mikor elmondta, hogy mi lenne a fizetési igénye, körberöhögték, hogy annyit a polgármester nem keres, pedig... maradt Pesten, nem mérnök
márc. 15. 07:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon jó eddig. Új végzettséget szereztem, amivel igen nagy biztonságban érzem magam. Emellett két olyan projektet is megvalósítottam, amiket évek óta halogattam. Egészségem is rendben szerencsére.

Nekem maradjon minden ilyen jó, akinek rossz, annak meg javulást kívánok!

márc. 15. 08:35
 17/20 A kérdező kommentje:

"Teljesen egyéni."

Az nem baj, erre vagyok kíváncsi!

A végén majd összegezzük hogy mire jutottunk! 😉

márc. 15. 14:52
 18/20 A kérdező kommentje:

"Egészségem is rendben szerencsére."

Az az egyik legfontosabb, hiába nem hiszik el sokan.

Aki beteg, az szinte mindenben akadályozva van.

Gondolj szerencsétlen Karsai Dániel esetére.

márc. 15. 14:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem eddig pozitív, új munkakör 200 ezerrel csökken majd a nettóm, de kapok cserébe több szabadidőt 🙂
márc. 15. 15:59
 20/20 anonim ***** válasza:

Akiknek szuperül telik az éve, a továbbiakban is hasonlókat kívánok, akiknek pedig rosszul, remélem hamarosan jóra fordulnak a dolgaitok és kitartást!

Nekem eddig a tavalyinál is pocsékabb az évem :( Nem tudom, mit csinálok rosszul, vagy mi van, de konkrétan 3 hetente beteg vagyok, holott egy évben 2-nél többször nem szoktam az lenni. Mozgok, levegőn vagyok, egészségesen és változatosan eszem, nincsenek káros szokásaim.. és mégis. Erőm sincs sok, bár ez így, az előzők mellett, nem is csoda.

Illetve 1 hónap múlva le kellene adnom az elkészült szakdolgozatom, amivel rosszabbul szinte nem is állhatnék. Szóval most eléggé el vagyok keseredve.

márc. 15. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!