Ha ki mennék Ausztriába pár napra, találnék szobalány munkát? 25l
Arra gondoltam ki megyek par napra es azon leszek hogy talaljak munkat.
Ki nezek egy varost, be mennek szallodakba, es megkerdeznem keresnek e esetleg szobalanyt.
Szerintetek jo otlet? Van eselyem? Abban a par napban vegig csak mennek, ameddig valaki azt mondana felvesz!
Ja, totál nem működik a személyesen munka után könyörgés. Én, miután felmondtam a hotelben ahol dolgoztam - mert 3 ember helyett dolgoztam már, leszálltam a buszról, bementem mohnfleßerlt venni egy pékségbe, belebotlottam egy régi kolléganőmbe, kicsit beszélgettünk, csak poénból mondtam, hogy jó lenne megint együtt melózni. Erre mondja, hogy 5 perc múlva jön a főnöknő, kérdezzek rá, hátha. Úgy is volt, jött a nő, megkérdeztem van-e véletlen munka, hát pont volt, még aznap mentem próbamunkára és 4 nappal később szerződéssel a kezemben mentem haza és még életrajzot se kértek. Persze ez a hotelos krvának nem tetszett, de ez egy másik sztori.
Nyugodtan menjél be helyekre körbekérdezősködni, a kérdésért nem fizetsz. Próbálkozz online is, de szerintem személyesen sokkal jobb, mert egy életrajz nem adja vissza az ember személyiségét. Az én életrajzom is egy dögunalom, sajàt magam nem venném fel szart pucolni se, viszont úgy eladom magam élőben, hogy már csak amiatt alkalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!