Volt már hogy valaki random megharagudott rátok?
#4 Fú de tipikus női viselkedés! :D
Na ilyenkor nem bánom, hogy nincs kocám. Hát hiányzik ez nekem? Fenéket hiányzik.
"Na ilyenkor nem bánom, hogy nincs kocám."
Nem is baj, csak egy hülye jönne össze egy ilyen hímsovidisznóval, mint amilyen te vagy.
Igen.
Pár éve az ovis, majd általános iskolás legjobb barátom kikövetett Instagramon, meg még pár embert, majd hosszú történetben kifejtette, hogy ő milyen nagyszerű ember, hogy őt a rossz, gonosz emberek nem fogják többet lehúzni, mert felül emelkedik rajtuk, amit a kikövetésükkel kezdett meg. És ezt mind, meg még hasonló dolgokat taglalt még, de vagy 2-3 sztorin keresztül. Mindezt 20-21 éves fejjel.
A kikövetése nem érdekel, de a mai napig nem tudom, mi váltotta ezt ki belőle, főleg, hogy évek óta nem beszéltünk, ha városban is találkoztunk, mindig mosolyogva köszönt. Nem vagyok tökéletes, de azt biztos, hogy gonosz sem, szóval már csak emiatt kíváncsi lennék, hogy mi miatt vélekedik így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!