Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha minden ország összes nőjét...

Ha minden ország összes nőjét megfigyelnék napi 24 órában szerinted melyik nemzet lányairól derülnek ki, hogy ők a legpénzéhesebbek?

Figyelt kérdés

Mivel megfigyelés alatt lennének a tudtukon kívül így nem tudnának hazudni és tagadni.

Kérem szavazzanak!

#goldigger #Pénzehes
2024. febr. 29. 15:07
A kérdező szavazást indított:
Magyar
Román
Szlovák
Szlovén
Moldáv
Lengyel
Horvát
Német
Angol
Egyéb, írd le
28 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A Románok szerintem.
2024. febr. 29. 15:10
 2/11 anonim ***** válasza:
17%
Magyar és román.
2024. febr. 29. 15:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

2

A Román csajok több mindent megtesznek a pénzért.

2024. febr. 29. 15:23
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

Majd ha leéltél 5-10 évet más országokban is , akkor mondhatsz véleményt.

Csak gondolod, de nem tudhatsz semmit biztosra.

2024. febr. 29. 15:30
 5/11 anonim ***** válasza:
68%

Ebben a topikban: a falujukat el sem hagyó, felsült lúzerek egy magyar nyelvű oldalon szavazgatnak a nem létező külföldi tapasztalataik alapján. :D Szórakoztató.

Mielőtt egymásra élveztek a nagy igazatokban, én éltem elég országban, volt három különböző kontinensről párom is, és voltam elég lánnyal mindenfelé, hogy kijelenthessem, az európai (és közte magyar) lányok a legkevésbé pénzéhesek. Ajánlom mozduljatok ki 1 hónapra a világ legfejlettebb tíz százalékából.

2024. febr. 29. 15:41
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Bolgár
2024. febr. 29. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Minden országban megtalálható ez a réteg.

Ahol az embereknek dolgozniuk kell, pénzt kell keresni , számlát fizetni házat lakást fenntartani, és ahol pénzbe kerül minden...noss...ott minden országban lesznek ilyen nők.

Nem szabad azt mondani, hogy csak itt vagy csak ott vannak a legtöbben.

Mindenhol bőven van belőlük.

2024. febr. 29. 15:54
 8/11 anonim ***** válasza:
73%
Mindenhol van ilyen is-olyan is, szerintem neveltetés kérdése. Én pl nem vagyok pénzéhes, sosem érdekelt kinek mije van. Ha valaki tetszett nekem, akkor nem az anyagi dolgok miatt. Pedig én is szegény családból jövök. De ettől még sok magyar máshogy gondolkozik, sok pénzéhes van.
2024. febr. 29. 16:04
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csak 3 országban éltem európában és egy kicsit dél amerikában. Én ezek alapján a magyarokra szavazok.
2024. febr. 29. 16:17
 10/11 anonim ***** válasza:
29%
Ha minden országot vizsgálnánk, nyilván valami olyan jönne ki, ahol a nők nem nagyon kereshetnek pénzt, hiszen ott konkrétan még mindig vagyoni helyzet alapján házasodnak. Erre beírsz európai országokat.
2024. febr. 29. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!