Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ilyen esetben mit lehet csinálni?

Ilyen esetben mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm aki tartozik nekem közel másfél millió forinttal. Mert egy éve tart köztünk a huzavona. Ő nő és van saját lakása.

Én srác vagyok albérletben lakom ahol ő csak fentebb pár emelettel csak már nem tudom fizetni mert 240 ezer Ft havonta.

Na már most. Nekem van egy kisebb futar cégem meg újságokat szoktam terjeszteni. És mindig a lakásba tároltam eddig mert ott dolgozok abban azon a környéken.

Tegnap mondtam a nőnek beszéltem vele, hogy esetleg nem lehetne az O lakásában nekem az könnyebb lenne. És így nekem sem kell fizetni az albit. És mivel tartozik nekem így ha nem pénzben ezzel vissza tudja adni..

O ebbe beleegyezést mert ez neki is jó lenne így.

Oké. Akkor én visszaadtam tegnap délután az albit, vagyis a márciusit már nem fogom fizetni. Erre ma ez a nő nagyon sok cuccát levitte és betette egy autóba egy olyan autóba ilyen ami igy szerintem reptérre szokott menni.

Most vagy az van hogy elköltözik külföldre vagy Magyarországon belül valakihez. De nem is ez a lényeg. Hanem nem adta oda a kulcsokat sem nekem pedig ígérte.

Így meg jovohettol nem tudom elvégezni a munkámat.

Mit csináljak? Smsre nem reagál se a telefont sem veszi fel.

2024. febr. 29. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tehát másodszor is hagytad magad átverni. Gondolom, papír nincs semmiről, így jártál.
2024. febr. 29. 12:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Semmit. Keresned kell új albit.

És máskor ne adj kölcsön senkinek. És ne higgy el mindent a két szép szeméért.

2024. febr. 29. 13:12
 3/8 anonim ***** válasza:
Legalább megdugtad???
2024. febr. 29. 13:29
 4/8 A kérdező kommentje:

3-as: nem..Pedig már rá került volna a sor. De nem..ezért vagyok lúzer is.

Nem tudok más albit keresni itt a környéken mert piszok dragak.

Nekem vagy kell a másfél millió forintom. Vagy a lakása minimum egy évre. És erre van két napon

.mert jovohet hétfőn ez az újságos munkám is beindul még jobban. Küldjek neki egy masik számról smst? Vagy hívjam fel?

2024. febr. 29. 13:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Hívd folyamatosan
2024. febr. 29. 13:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez már bukó
2024. febr. 29. 14:02
 7/8 A kérdező kommentje:
Bukó a fenekét.
2024. febr. 29. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Ja oke akkor csak hivogasd szorgalmasan

Nem is csoda hogy átb@szott

2024. febr. 29. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!