Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A tinik boomernek tekintik a...

A tinik boomernek tekintik a 35 éves generációt?

Figyelt kérdés
Az unokaöcsém 17 éves, és nemrég nálam járt egy korabeli barátjával. Szóba kerültek az internetes mémek, csillámf@szláma, stb és egyszercsek ezt mondja az unokaöcsém haverja: "nahát, te tudod mi az a csillámf@szláma??" Erre az unokaücsém: "mondtam, hogy ő nem boomer"

2024. febr. 28. 14:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Én 35 vagyok, a párom 18, és szinte teljesen azonosak a kulturális referenciáink. Mindkét generáció az internettel nőtt fel, mi is utat törtünk, a mai fiatalok törik tovább. Nyilván megy a meglepődés hogy mi már akkor mémeltünk amikor ők még oviba sem jártak, ez természetes.:D
2024. febr. 28. 15:00
 12/17 anonim ***** válasza:
40%

12 kevered a dolgokat. Az, hogy az butaproli (és ivadékai) nem a megfelelő szavakat használja, és nem tud kommunikálni, még nem jelenti a nyelv dinamikus változását. Ahhoz egy kicsit több kell.

Csak egy példa: attól hogy az egységsugarú gyakoris rendszeresen a melyik-re meiket ír, vagy az ugyanazt "ugyan azt"-nak írja, még nem lesz hivatalos.

Viszont vannak olyan dolgok, mint pl. a "szabad" igésítése. 30 éve még tilos volt leírni, hogy "szabadna", manapság már elfogadott. Ezt hívják a nyelv változásának.

2024. febr. 28. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
94%

@15:13

Jól van, nem veszel el az örömödet. Jól meg mondtad a magadét a buta fiataloknak. Mindjárt hozom a békenobeldíjadat.

2024. febr. 28. 15:17
 14/17 anonim ***** válasza:
6%
17 nezz fel neha a bunkofonbol, mert meg nekimesz az oszopnak.
2024. febr. 28. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:
76%
Eliras. 70-es feletti IQ-val mar ki lehet logikazni. 80-as felett mar sokan eszre sem veszik, mert nem betunkent olvasnak, es igy atsiklanak az eluteseken.
2024. febr. 28. 15:27
 16/17 anonim ***** válasza:
"A tinik" közül az egyik szerint a másik annak tekint, az előbbi pedig nem. Akkor most igen vagy nem?
2024. febr. 28. 15:43
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
22# Én voltam a bunkó, bocsánat.. 🍺🍺🤗
2024. febr. 28. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!