Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Itt a Gyakori kérdéseken...

Itt a Gyakori kérdéseken minden ember tökéletes, erkölcsileg megingathatatlan, szent ember, akik sose követtek még el hibát az életükben. Ilyen tökéletes már sajnos nem lehetek, de szeretném megközelíteni ezt az ideát. Hogyan lássak hozzá?

Figyelt kérdés
febr. 25. 17:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Igen, természetesen provokatív a kérdésem, de csak azért mert azt remélem, ha csak nagyon minimálisan is, de rá tudok venni pár embert hogy leszálljanak a magas lóról. Igen engem is kritizáltak már itt sokszor jogosan és építő jellegű módon is, de belém is kötöttek mindenféle látszólagos ok nélkül. Sajnos az előbbi a ritkább eset. Ez egy elég népszerű oldal az országban, nagyon sokat segíthetnénk egymásnak, hogy mindenki könnyebben boldogulhasson a mindennapokban. Tudom, elég naiv vagyok, de milyen fa§za lenne már, ha így lenne!
febr. 25. 18:45
 12/15 anonim ***** válasza:
85%

Hát én nem vagyok ilyen, az biztos. Életem során rengeteg hibát követtem el, minden vagyok, csak nem tökéletes. Eszembe sem jutna másoknak erkölcsről prédikálni, jogom meg végképp nem lenne hozzá. Néhány fennkölt lélektől meg is kaptam itt a magamét.

N

febr. 25. 18:47
 13/15 Darius- ***** válasza:
86%
11- Sokan kritizálni jönnek. Ritkán látok olyan kommenteket, amelyekben két oldalról vizsgálják meg a dolgot. Igen, általában a kérdezőt támadják, mert a másik fél, akiről ír (ha van ilyen), azzal nem tudnak kommunikálni.
febr. 25. 18:57
 14/15 anonim ***** válasza:
78%
11. Ez népszerű oldal? A való életben a legtöbb ember aki ismeri is ezt az oldalt egy fogyatékos oldalnak tartják. És ezt nem én mondom.
febr. 25. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Azért az, hogy vki tökéletes meg hibátlan nem egyenlő azzal, hogy vki azért súlyosabb erkölcsi hibákat nem vét. Vannak hibáim, de nem a "megcsaltam a páromat" szinten.
febr. 29. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!