A volt barátnőm miért nézett le engem?
Nem szerelmi kapcsolatról van szó, hanem "barátiról". Még a gimiben voltunk barátnők ezzel a lánnyal, de mindig úgy éreztem ,hogy lenéz. Még egy évben volt úgy hogy más lány mellé ült, úgy hogy össze sem vesztünk, és akkor nem is beszélt velem. De mikor egyedül maradt, akkor újra barátkozott velem. Neki mindig több minden jutott, mint nekem, már a 2000-es években Iphone telefonja volt. Még akkor is meglátogattam, mikor beteg volt, de egy idő után nem beszélt velem. Egy pár évig tartottuk egymással a kapcsolatot gimi után is.
Most a felnőtt élete is szuper, sínen van az élete, nem hiába ő nézett le engem. Jó állással rendelkezik, és már a párja is 1 év járás után megkérte a kezét, pár hónapra rá össze is házasodtak. Míg nekem meg semmim nincs, csak egy kapcsolatom, de még együtt sem élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!