Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miert baj ha nem erdkele a...

Miert baj ha nem erdkele a kornyezetvedelem?

Figyelt kérdés
A csapbol is ez folyik, nem ertem miert. Imadom a pet palackos vizet, szoktam szemetelni es nagy ivben teszek a szelektiv hulladekgyujtesre. Ugysem elek orokke, kit erdekel mi lesz a jovoben folddel
2024. febr. 21. 09:35
 1/3 anonim ***** válasza:
62%
Troll vagy, nem etetlek.
2024. febr. 21. 09:37
 2/3 anonim ***** válasza:

S pont az ilyen felfogás miatt szenved a természet az emberek által. Köztük pedig magunkat is szivatjuk.

Nem kell szelektíven gyűjtened stb. Elég, ha nem vagy paraszt és a saját szemetedet elviszed a kukáig.

Én is veszek petpalackos dolgokat időnként, annyi, hogy én alkotóként pl 3D nyomtatóhoz csinálok ingyen alapanyagot.

Vagy pl jelmez kiegészítők merevítéséhez felhasználom.

Lehetsz hanyag, szemét ember is, de pl ha lesz utódod vagy kedves szeretteidnek, barátaidnak utódja... Nekik teszel rosszat részben.

Meg ugye a környezetv~delem minket is érint.

Aztán sír az emberek szája mi milyen drága a boltban.

A mezőgazdaságtól az állatokig minden összefüggésben van cicám.

Pl vannak gazdák, ahol az utóbbi évben már csak harmad annyi termést gyűjtenek be.

Pl búza... Remélem tudod mi minden készül abból.

Kenyér, hambi buci s egyéb pékterméktől a pizzatésztáig több minden. Sütik, chipsek stb. Még a főzelékekben, szószokban is van, hogy sűrűbb állaguk legyen.

"Csapból is ez folyik..." - nem véletlen.

Ahogy az se véletlen, hogy a nyarak egyre kibirhatatlanok.

A téli időszakban nincsen vagy ritkán van hó.

Stb.

Ha nem érted és butácska vagy, azzal magadat minősíted.

Japánban pl meg van határozva minden, mit hogyan dobhatsz ki stb. Ügyelnek a rendre. Hiszen a szobádba se dobálod szét a szemetet.

A focimérkőzés után is példásan viselkedtek a japánok.

Pl náluk meg van írva az is, hogy a petpalackot, hogyan dobhatják ki.

Címke leszedése, az üveg vízzel való kiöblítése és csak utána mehet az adott szelektívbe.

Komoly pénzbírságok mennek ebben a témában.

Úgyhogy ne fájjon pl a taknyos zsepid zsebbe rakása, majd otthon vagy más kukánál való kidobása stb.

Engem taszít az, hogy sok helyen szemetelnek az utcákon, játszótereken. Minek építgetünk, alakítjuk át a dolgokat, ha annyira se tiszteljük meg magunkat, hogy tisztán tartsuk.

Gondolom neked is jobb megpihenni egy igényes padon. Ahol nem azt kell nézni, hol a rágógumi, vagy egyéb retek, ami nemcsak undorító, de még kárt is tehet a pl kedvenc ruhádban.

Stb.

Járj nyitott szemmel és elmével. Ne legyél begyökösödött én-én-én emberke.

Az is elég, ha csak az alap dolgokat betartod, ahogy a tiszta lakásodba is beteszed lábadat. Önmagadat tiszteled meg első sorban.

2024. febr. 21. 12:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Úgyis meghalsz de ha holnap mondjuk azt mondja az orvos,hogy rák es mondjuk teflon okozta akkor szevasz van. És szidhatod azokat akik a teflont a veredbe juttatták. 99% hogy már most kimutatható a teflon a veredben.
2024. febr. 23. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!