Az emberek miért néznek 18-nak vagy 18 alattinak amikor már 25 vagyok?
Pedig most reneszánszát éli a magázódás. Agyam eldobtam ennek a kérdésnek a szavazás eredményén: https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Magázódjunk egymás között huszonévesen, aha. Ugorjunk vissza száz évet az időben, amikor sétapálcás ifjú urak imigyen jelezték tetszésüket a kiszemeltjüknek: "Megszólíthatom Kiskegyedet? Ön nagyon tetszik nekem. Megengedi, hogy megtiszteljem társaságommal és elkísérjem egy darabon?"
Jó, nyilván romantikusabb és szebb ez a fajta megszólítás, mint a "Jóasegged jösszdugni" közlés, de ennek a modoroskodásnak az 1900-as évek első felében helye volt, most nem annyira
Nem tudhatom, hogy nálad ez miért van, az sem tudhatom, hogy nő vagy férfi vagy.
25 évesen 15-16-nak néztem ki. Ez nagyon megviselt, hosszan tudnék mesélni.
Nálam egészségügyi okai voltak ennek. Miután ez elhárult és utolértem a koromat, pszichésen akkor is nehéz volt így élni tovább.
8
ha Gyurcsany be tudja kenni, akkor te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!