Zenehallgatás, úszás, lovaglás, evezés, természetjárás, olvasás, sorozatnézés, pár telefonos játék.
febr. 18. 17:46
12/28 anonim válasza:
Kerékpározás pl.
febr. 18. 17:46
13/28 anonim válasza:
Természetfotózás,sorozat nézés, online játékok.
febr. 18. 17:48
14/28 anonim válasza:
Nálam első körben ami kikapcsol, az az interneten való szörfölés, zenehallgatással egybekötve.
Utána szeretek mindig takarítani, csinosítgatni valamit a lakáson, vagy éppen az autón.
Szoktam még sétálni, kirándulni.
Nagyjából egyedül ezeket szoktam csinálni. Minden máshoz meg jobb egy partner.
febr. 18. 17:49
15/28 anonim válasza:
Fimnézés, lehetőleg valami gondolkodós, ami leköti a figyelmedet, pl. thriller vagy fantasy. Zene + mozgás kombináció ami még működni szokott, utóbbi lehet tánc, túra, jóga, akármi.
febr. 18. 17:58
16/28 anonim válasza:
Túrázás, a rádióim javítgatása (sajnos egy-egy hozzányúlás az egész napos program, ezért ritkán), olvasás
febr. 18. 17:59
17/28 anonim válasza:
YouTube short-ok nézése, vagyis rövid videóké.
febr. 18. 18:00
18/28 anonim válasza:
Túrázás.
febr. 18. 18:03
19/28 anonim válasza:
Munkanapokon: zenézés, filmezés, most már ritkábban olvasás, főzés-sütés.
Szabadnapokon: túrázás, természetfotózás túra alatt, egyéb utazás vagy üdülés, nyáron strandolás, biliárdozás, ritkán bulizás.
Illetve blogot vezetek leginkább a könyvkritikáimmal, csak sajnos kevesebb időm van olvasni. A blog kényszerű elköltöztetése miatt elhúztam 8 kritikát, azokat egyszerre tettem ki előző hónapban. De most meg úgy beértem magamat, hogy olvasnom kéne újra. Attól is csak havi egyet vagy kettő tudnék megírni.
35/F
febr. 18. 18:06
20/28 anonim válasza:
Egy sötét koporsóba mondjuk ha eltemetnének pár órácskára.. De lennének rajta kis lélegző nyílások. Nem örökre, csak pár órára relaxáció gyanánt. Utána meg kimászmék belőle. Kiválóan kiszakítana a hétköznapok terhei alól.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!