Imádom tulajdonképpen minden percét. Persze vannak olyan tölteléktárgyak amiken halálra unom magam, de a társakkal elhülyéskedünk azokon is. Illetve így 6.félévesként már felismerem az ilyen tárgyakat és be se megyek rájuk így spórolok magamnak energiát a fontos szakmai tárgyakra.
De egyébként nagyon jó tényleg.
Imádtam, egyrészt jó szakot választottam, olyat, ami tényleg érdekelt, igazából ott szerettem meg tanulni, kutatni, utánanézni a dolgoknak.
Nagyon jó volt a társaság is, jó programok, jó közösség, csomó olyan élmény, amire mindig emlékezni fogok. Tíz éve diplomáztam, de még néha most is tud hiányozni.
Gólyaként sikerült kifogni 1 évnyi online oktatást, majd 1 félényi hibridet... azok nagyon személytelenre sikeredtek, de közben mégis sikerült jóba lennem több szaktárssal, illetve csoporttárssal.
A jelenléti, azonban, mérföldekkel jobb volt, imádtam minden percét, csak egy dolgot bánok, hogy ilyen hamar elröppentek az évek, merthogy pár hónap, és államvizsga, ami ijesztően közeli.
Társaság is szuper volt, a tanárok is rendesek, emberségesek, és (rám legalábbis) név szerint emlékeztek, már az elején is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!