Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretitek az egyetemi éveiteket?

Szeretitek az egyetemi éveiteket?

Figyelt kérdés

febr. 18. 08:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Imádom tulajdonképpen minden percét. Persze vannak olyan tölteléktárgyak amiken halálra unom magam, de a társakkal elhülyéskedünk azokon is. Illetve így 6.félévesként már felismerem az ilyen tárgyakat és be se megyek rájuk így spórolok magamnak energiát a fontos szakmai tárgyakra.

De egyébként nagyon jó tényleg.

febr. 18. 12:46
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Imádtam, egyrészt jó szakot választottam, olyat, ami tényleg érdekelt, igazából ott szerettem meg tanulni, kutatni, utánanézni a dolgoknak.

Nagyon jó volt a társaság is, jó programok, jó közösség, csomó olyan élmény, amire mindig emlékezni fogok. Tíz éve diplomáztam, de még néha most is tud hiányozni.

febr. 18. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Gólyaként sikerült kifogni 1 évnyi online oktatást, majd 1 félényi hibridet... azok nagyon személytelenre sikeredtek, de közben mégis sikerült jóba lennem több szaktárssal, illetve csoporttárssal.

A jelenléti, azonban, mérföldekkel jobb volt, imádtam minden percét, csak egy dolgot bánok, hogy ilyen hamar elröppentek az évek, merthogy pár hónap, és államvizsga, ami ijesztően közeli.

Társaság is szuper volt, a tanárok is rendesek, emberségesek, és (rám legalábbis) név szerint emlékeztek, már az elején is.

febr. 18. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mérnökin vagyok, alig várom hogy vége legyen. Az embert a végsőkig kiszipolyozzák, hétköznap órákra kell járni (sokszor reggel 8-tól este 6-ig), hétvégén meg lehet csinálni a beadandókat. Azt hihetné az ember, hogy cserébe a vizsgaidőszak könnyű, de távolabb nem is járhatnánk az igazságtól.
febr. 18. 21:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyelőre fárasztó, mert munka mellett levelezőn csinálom. De majd utólag biztos szép emlék lesz, ahogy a gimi utolsó éve és az érettségi is utólag egy szép emlék, pedig akkor izgulás volt és tehernek éreztem. Utólag mindig a szép marad meg bennem jobban, gondolom az egyetemi évekkel is így lesz. Remélem sikerül befejeznem.
febr. 19. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!