Hasznos dolog ha megtanulom a világ összes országának a
fővárosát?
Figyelt kérdés
febr. 13. 16:00
1/10 anonim válasza:
Igen , ha érdekel is .
febr. 13. 16:04
2/10 anonim válasza:
Általános műveltséget bővítheted vele. Tanulni vagy megtanulni valamit többet ér az életben, mert azzal megszégyenülni nem fogsz ha tudsz valamit. Az ellenkezője lehet kínos.
febr. 13. 16:07
3/10 anonim válasza:
Én egy időben imádtam a térképet böngészni és tanulni ezeket. Néha jól jön, pl. mikor egy kvízműsort nézünk és tudom a kérdésre a választ, lehet villogni vele a párom előtt 😃
febr. 13. 16:10
4/10 anonim válasza:
Hasznosnak nem mondanám :D nekem egy gólyabálos büntetőfeladat volt, ma is emlékszem nagyon sokra, de azon kívül, hogy menőzök vele a baráti társaságban, sok értelme nem volt még:D
febr. 13. 16:10
5/10 anonim válasza:
Nem hasznos, minek? Inkább nyelvet tanulj, az sokkal hasznosabb és értelmesebb is.
febr. 13. 16:14
6/10 anonim válasza:
Azért, nagyjából legalább illik tudni, bőven kínos lehet, ha ilyesmi miatt ég az ember. Én egyszer a bankból vettem ki pénzt, látásból ismertem az ügyintézőt a bankban. Megkérdezte, miért veszek ki ilyen nagy összeget, mondtam, hogy nyaralni megyünk. Kérdezte, hova? Mondtam, hogy Tunéziába, mire az volt a következő kérdés, hogy az ugye Görögországban van?
Ha valaki városokat nem ismer, az még csak-csak, na de hogy egy országról nem tudja, hogy az egy ország, elég kellemetlen.
febr. 13. 16:18
7/10 anonim válasza:
az aztán nagyon
utána megtanulhatnád az összes vasútvonalat és buszmegállót, aztán tehetnél fel róluk megyénként kérdéseket
febr. 13. 17:05
8/10 anonim válasza:
Tapasztalatból mondom: nincs haszontalan tudás. Ha máshogy nem, közvetetten, az által, hogy a memóriádat, és a tájékozottságodat fejleszti.
febr. 13. 17:08
9/10 anonim válasza:
En egyetemen logisztika szakiranyos voltam, kotelezo volt, plusz egy rakas kikotot is meg kellett tanulni. En elveztem.
Szerintem minden olyan tevekenyseg hasznos, ami feltolt. En mindenfele trukkoket tanitok a kutyamnak. Az egyetlen haszna, hogy feltolt, ennel nekem nem is kell tobb.
febr. 13. 18:33
10/10 anonim válasza:
Hát mikor szóba kerül ciki googlezni. De végül ugyan ott vagy. Ha ezt a ciki helyzetet el szeretnéd kerülni, akkor tanuld meg. Ha nem veszed magadra, akkor én nem szenvednék vele. Főbb országok fővárosa szerintem meg már amúgy is ismert számodra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!