Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hasznos dolog ha megtanulom a...

Hasznos dolog ha megtanulom a világ összes országának a fővárosát?

Figyelt kérdés
2024. febr. 13. 16:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen , ha érdekel is .
2024. febr. 13. 16:04
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Általános műveltséget bővítheted vele. Tanulni vagy megtanulni valamit többet ér az életben, mert azzal megszégyenülni nem fogsz ha tudsz valamit. Az ellenkezője lehet kínos.
2024. febr. 13. 16:07
 3/10 anonim ***** válasza:
82%
Én egy időben imádtam a térképet böngészni és tanulni ezeket. Néha jól jön, pl. mikor egy kvízműsort nézünk és tudom a kérdésre a választ, lehet villogni vele a párom előtt 😃
2024. febr. 13. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Hasznosnak nem mondanám :D nekem egy gólyabálos büntetőfeladat volt, ma is emlékszem nagyon sokra, de azon kívül, hogy menőzök vele a baráti társaságban, sok értelme nem volt még:D
2024. febr. 13. 16:10
 5/10 anonim ***** válasza:
44%
Nem hasznos, minek? Inkább nyelvet tanulj, az sokkal hasznosabb és értelmesebb is.
2024. febr. 13. 16:14
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Azért, nagyjából legalább illik tudni, bőven kínos lehet, ha ilyesmi miatt ég az ember. Én egyszer a bankból vettem ki pénzt, látásból ismertem az ügyintézőt a bankban. Megkérdezte, miért veszek ki ilyen nagy összeget, mondtam, hogy nyaralni megyünk. Kérdezte, hova? Mondtam, hogy Tunéziába, mire az volt a következő kérdés, hogy az ugye Görögországban van?

Ha valaki városokat nem ismer, az még csak-csak, na de hogy egy országról nem tudja, hogy az egy ország, elég kellemetlen.

2024. febr. 13. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

az aztán nagyon

utána megtanulhatnád az összes vasútvonalat és buszmegállót, aztán tehetnél fel róluk megyénként kérdéseket

2024. febr. 13. 17:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom: nincs haszontalan tudás. Ha máshogy nem, közvetetten, az által, hogy a memóriádat, és a tájékozottságodat fejleszti.
2024. febr. 13. 17:08
 9/10 anonim ***** válasza:

En egyetemen logisztika szakiranyos voltam, kotelezo volt, plusz egy rakas kikotot is meg kellett tanulni. En elveztem.

Szerintem minden olyan tevekenyseg hasznos, ami feltolt. En mindenfele trukkoket tanitok a kutyamnak. Az egyetlen haszna, hogy feltolt, ennel nekem nem is kell tobb.

2024. febr. 13. 18:33
 10/10 anonim ***** válasza:
Hát mikor szóba kerül ciki googlezni. De végül ugyan ott vagy. Ha ezt a ciki helyzetet el szeretnéd kerülni, akkor tanuld meg. Ha nem veszed magadra, akkor én nem szenvednék vele. Főbb országok fővárosa szerintem meg már amúgy is ismert számodra.
2024. febr. 16. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!