Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van aki még utálja, ha azt...

Van aki még utálja, ha azt mondják ,,ügyes legyél''?

Figyelt kérdés

Nem nagy dolog igazából, de nagyon frusztrál, ha valami vizsga előtt állok (vagy bármi, ami a tudásomat/tehetségemet méri fel) és valaki azt mondja hogy na aztán ügyes legyél. Úgy érzem ezzel plusz terhet raknak rám, és ha mondjuk nem úgy sikerül az a vizsga, akkor csalódást okozok ezzel, mert hát akkor ügyetlen voltam. Kínosan is érzem magam utána. Talán hülye gondolat🙃 de mindig bennem volt ez az érzés.

Az is hasonló, amikor azt mondják hogy meg tudod csinálni hajrá, vagy képes vagy rá. Ha mégsem sikerül, ők hittek bennem, én meg elcsúsztam..

Legutóbb is azt mondták nekem egy nehéz vizsga előtt, hogy ügyes legyek,erre kettest kaptam. Persze nem csak jegyekre vonatkozik nálam, hanem bármi másra is. Van aki osztozik a gondolatmenetemen?

20L

2024. febr. 10. 18:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
9-es! =es vagyok. A pontjainkból látszik, hogy ez a bolondok országa...
2024. febr. 11. 14:41
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
7-ES
2024. febr. 11. 14:41
 13/13 anonim ***** válasza:
#11-es a 9-es én vagyok :D
2024. febr. 11. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!