Mit csinálnátok akkor ha a 19 éves szaktársatok a folyosón poénból rácsap a hátsótokra?
Figyelt kérdés
febr. 9. 21:48
1/15 A kérdező kommentje:
Jóba vagyunk, de azért akkor is na...
febr. 9. 21:49
3/15 anonim válasza:
Poénból rácsapnék az arcára. Ez az egyik legjobb reakció erre.
4/15 A kérdező kommentje:
Én srác vagyok de csaj csinálja ezt
febr. 9. 21:57
5/15 anonim válasza:
#3 vagyok. Ez attól még nem elfogadható viselkedés! Ne hagyd szó nélkűl!
6/15 anonim válasza:
megbasznám ha jól néz ki ha nem akkor meg azt tenném amit a 3-as mond
8/15 anonim válasza:
Én örülnék neki.. A szeretet jele, haverok között. 😂😂
9/15 anonim válasza:
Őszintén megbeszélném vele a dolgot. Velem is volt, hogy az egyik kollegám "csillagomnak" kezdett hívni, majd egyik nap félrehívtam és elmodntam a problémát. Elnézést kért, többet nem csinálta.
Az életben nagyon sok dolgot meg tudunk változtatni pusztán azzal, hogy őszintén és higgadtan kommunikálunk a másikkal.
10/15 anonim válasza:
A kapcsolatunktól függ. Ha zavarna, mondanám neki komolyan, hogy mióta vagyunk ilyen szexuális kapcsolatban hogy a fenekemet fogdossa, mert én ebbe nem egyeztem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!