Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Jól nézel ki a személyi...

Jól nézel ki a személyi igazolvány fotódon?

Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 15:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sajnos azon nagyon pocsékul nézek ki. Egyedül az vígasztal, hogy a jelenlegi diákomra, illetve a jogsimra kifejezetten jó képek kerültek :D legalábbis, magamhoz képest.
2024. febr. 9. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem,de élőben sem.
2024. febr. 9. 20:15
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyik fényképes igazolványomon lévő kép sem jó. Bár meg szokták kérdezni, jó lesz-e a fotó, de legyinteni szoktam csak, teljesen mindegy, meddig próbálkoznak, úgyis szar lesz.

Amúgy nem nézek ki vállalhatatlanul rosszul, de nem vagyok fotogén.

2024. febr. 9. 20:57
 14/15 Metionin ***** válasza:
A jelenlegin igen de csak mert az előző iszonyat szar volt és megtanultam, hogy kell sminkelni, hogy látszódjon az arcom a képen. A régin konkrétan látszódott a sötét hajam, a sötét pólóm, 2 pont a 2 pupillám és 2 kisebb pont a 2 orrlyukam, száj, szemöldök, egyéb vonások nuku. Na az újhoz sötét rúzs, jóóó sok sötét szemfesték, még szemöldököt is rajzoltam pedig azt nem szoktam és teljesen vállalható kép született. Nemsokára újra csináltatnom kell, újra ez a haditerv :D
2024. febr. 9. 22:50
 15/15 anonim ***** válasza:
Én igen, brutál jól. A szemelyimben és az útlevelemben is. De tettem is érte, haj belő, smink, nincs befeszülés nem hallgat az ügyintézőre, hogy emelje fel magasra a fejét, az rontja el az egészet...nekem ez bejott szivesen a tippeket. A régi szemelyimben mindig percekig nézték a határőrök a képen utazaskorz rám -ràm pillantva hitetlenül, hogy tényleg én vagyok-e...mert ha teloben csöppet jobban nézek ki, mint amilyen azon a rémes fotón voltam.
2024. febr. 9. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!