Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy telt az év első 40 napja?

Hogy telt az év első 40 napja?

Figyelt kérdés
2024. febr. 8. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A szokásos mélytragédia, mint általában
2024. febr. 9. 08:45
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Úgy ahogy az elmúlt 4 év amire nem emlékszem
2024. febr. 9. 10:11
 13/14 anonim ***** válasza:

A munkahelyen olyan hirek terjednek (magasabb rangú emberektől), hogy a hely bezár még idén. 300 ember kuka... Pár műszakvezető felmondott, ott kezdődött az egész furcsaság, hogy vajon miért..

Hát ahogy olvasom, elég sz@rul kezdődik az évünk.

Kitartást és jó egészséget nekünk! 🥳

2024. febr. 9. 12:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Gyakorlatom fixáltam le, majd kezdtem el, így akörül elég sok papírmunka volt, meg egyéb ügyintézés, aminek többségét ilyen utolsó utáni pillanatban jelentették be, kezdték elindítani. Szóval, remek volt...

Ami azonban még rosszabb, az az egészségem idén. Általában egy évben 2x vagyok beteg (március körül, illetve ősz közepén), és ezt a számot már most, február elején, sikerült elérni, úgyhogy nem vagyok túlzottan elragadtatva eddig 2024-től:/

2024. febr. 9. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!