Miért találták ki az illatosított wc papírt? Mi a funkciója?
Az összes illatosított termék létjogosultságát megkérdőjelezném, de főleg a vécépapírét, a papírzsepiért meg a szemetes zsákét.
Képzeld én múltkor még illatosított szempillaspirálba is belefutottam. Ki akarja, hogy illatos legyen a szempillája?????
Ez az emberiség elmebetegsége. A kapitalizmusban minden szart el kell adni, ezért nem létező igényekre találnak ki megoldásokat. Állítólag az embereknek van igénye illatos vécépapírra (NINCS), ezért kaptak, legyenek hálásak érte.
Igazából ez tud időnként bosszantó lenni, mert a kisboltból, ahová hazafelé be szoktam ugrani venni pár holmit, mindig elkapkodják a normális illatmentes vécépapírt, és sokszor csak az illatosak maradnak, ami a kutyának nem kell.
Arról már inkább nem is beszélek, mennyire káros ez a sok szintetikus illatanyag, pláne ha azt a bőrödre, nyálkahártyára kened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!